Ceren92 37.haftaya giricem dogumdan hemen sonra yenidogan aparatiyla bi kanguru almak istoyorum kraft baktim ama yorumlar ergonomik olmadigini soluyor sizin tavsiyeniz kullandiginiz nedir
Sumeyyegrbz Ceren92 instagramda evasling var. Bende kendime aldım ordan kullanımı yorumlara bakılırsa çok rahat. Zaten satan kişi sürekli birebir görüntülü falan konuşarak yardımcı oluyor. İstersen oraya bakabilirsin. Bence kanguru kalabalıktan başka bişi değil 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ozgnrgl Canım açıkçası kime sorduysam pahalı bir şey alma kimi bebek hiç durmuyor yaz bebegiyse sıcak oluyor fln diyorlar. Mamadushbaby, Solomombaby, brooshbaby var çoğu kişinin memnun olduğu bir araştır istersen instagram sayfalarından fln
Tncns Yeni doğan için kanguru biraz kullanımı zor kaçmaz mı? Ben ilk başlarda slingle başlayıp sonrasında kanguruya geçmeyi düşünüyorum. Sling kullanımıyla kanguru kullanımı aynı mı acaba?
Ceren92 Ceren92 tesekkurler canim gorrrrk almak istiyorum hangi magazalarda bulunuyor acaba var mi e bebek jokerde
Beyzasahin Ceren92 canim yenidogan aparatsiz 179 tl aparati ile 205 tl☺️ Aparatsiz 3 ay-4yasa kadar kullanabiliyorsun
Irmakeymen Banada kanguru hediye geldi ama yeni doğan aparatı yok kendim alsam o aparat. Bütün kangurulara uyumlumu bilen varmı arkadaslar
Tucem Benim görüşüm ilk 3ay en az sling yada etap tercih edin. Ben ilk kziimda kanguruyu 4.ayda kullanmaya başlamıştım doktorumda bu şekilde önermişti.
Kelebekveannesi Merhaba ben 1 yaşından sonra solomombaby kullandım çok kullanışlı şimdi içine yeni doğan aparatını alıp ilk zamanlardan kullanmaya başlıycam inşallah öyle terletme sıkıntısı yaşamadım ben.Yeni doğanda kullanırken de müslin bez alabilirim sırtına koymak için.Büyük kolaylık olmuştu benim için tavsiye ederim.Şimdide bebek dışa dönük olanlar çıkmış onlarada bakabilirsiniz.