Erkanpasam Haticece yaptim canim benim negativ isiga tuttugumda ince bir cizgi var bir kac gun gecikmesini bekliycem insallah vardir
Erkanpasam Kizlar adetim 3 gun gecikti bugun kalkar kalkmaz sol kasigimda bi ayri sanci var hatta elimi koyduyum da pitpit atiyo bebek demiyorum ama hemilelik belirtisi olabilirmi
Sevdiss_17 Erkanpasam kuzum benim eger zonklama seklindeyse adetinde gecikmis belki bebektir genelde igneler batar kasiga test yaptinmi
Erkanpasam Sevdiss_17 aynen oyle oluyo canim yapmadim yarin sabah ilk idrarla yapicam insallah vardir
Erkanpasam ilayecemom yok zaten onu sormuyorum artik adetim 3 gun gecikti sol kasik agrim var pit pit ediyo hamilelik belirtisimi
Sevdiss_17 Erkanpasam eger oyelyse bende 2 gun gecince yaptin cikti boyle secdeye gdierken makina cekerken aniden bi batma bi dolgunluk katinca isirmasi gibi
Busracetin Erkanpasam fotograftan hic anlasilmiyor canim , belki cok siliktir Resimde belli olmuyordur bilemedim , birkac gün daha sabreyle bakalim 🌸
Erkanpasam Deletedmom337 yaptim zaten 5 dakika evvel onu paylastim cok silik ama var sanki gec dollenme olabilirmi acaba
Deletedmom337 Erkanpasam canm maalesef hcg testinde gebelik yok belki gec dollenmedir 5 gun gecerse eger git kan ver
Gizempamuksuturgut Erkanpasam iki çizgi ya aynı olacak ya da t çizgisi C den koyu olacak ayrıca çok geç kalmışsın
Erkanpasam Gizempamuksuturgut biliyorum canim sadece bir ihtimal dedim zaten adetim 5 gun gecikti test yaptim ama negativ galiba bi bak onuda attim