Svcnn Ceylansahin bol bol kasar peyniri yiyin ve muz yiyn bende kilo aldirmak icin bunlari yiyordum surekli
NisanAzra Ceylansahin muz ve süt çok kilo aldiriyo bebişe canım hiç sıkma canını Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder ins
Svcnn Ceylansahin inann ise yariyor birgun birgundur ne yersenz kar hergun sabah bitane haslanmis yumurta kasar peyniri hurma yedim sut icin ben bir bucuk haftada 400 gram aldirdm boyle
Esra93 Ceylansahin kilosuna takılıp hiç üzülmeyin benim oğlumda 36.haftada 2400 doğmuştu ve gayet sağlıklıydı, kısa zamanda çabucak kilo alıp durumu eşitliyorlar
Ceylansahin Esra93 Esra93 inşallah dr biraz moralimi bozdu sonra oda üzüldü ama hamilelik taktıkmı takılıyoruz küveze falan alındımı sizin bebeğiniz
Sempatik Ceylansahin canim bende 35 6gunlugum 1800gr bende cok üzülüyorum kilo alirmi acaba anneler fikir versin 😔😔😔😔
Ceylansahin Sempatik valla yarıyormuş saılaunlar herkez fikir veriyor canım sende uygula alırlar inşallah
Esra93 Ceylansahin hayır canım küveze alınmadı ve 36 haftalık doğmuştu erkenden geldi normal Doğumla inş sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Benden bebeğe giden beslenme damarlarında darlık olduğunu söylemişti doktorum
Merveeatakan Ceylansahin allahin izniyle saglikla alırsın yavrunu kucagina insallah canim ben 37+1 dogum yaptm 2650
Ceylansahin Merveeatakan valla kızlar Allah razı olsun içimi ferahlattınız Allah hepşmizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Merveeatakan Ceylansahin bi doğsun büyür gider dert etme bende hamileyken cok takiyordum smdi 42 günlük oldu bebeğim bir hafta once 4 kilo olmuştu.yeterki sag salim doğsun alir hic korkma