07Tugce07 Ceylansahin inşallah canım alırım tabi benimkide inşallah alır ama sen üzülme bence bebeğin sağlıklı doğsun sen besledikce alır benim kuzenim 2500 Gr doğurdu şimdi görsen dünya tatlısı ve tombiş
Ceylansahin 07Tugce07 inşallah Tabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla kucamıza alsaydık gerisi gelir inşallah
07Tugce07 Ceylansahin amin inşallah hepimizi aslında doktorun bu konuda hatalı cnku kilosuna gidince bakması lazım düşükse bile ona göre vitamin vermesi lazım bebek icin
Arzuylmz Ceylansahin canım bence doğumuna ne kadar kalırsa kalsın devlet hastanelerinde başka bir doktora görün eğer özel hastaneye gidiyorsan çok güvenme kesinlikle. Çok kötü bir tecrübe yaşadım başkasının yaşamasını istemem umarım sağlıkla alırsın kucağına yavrunu 🙏🏻🙏🏻
Serpilmth Ceylansahin canım benimde bebis 2450 gr 36+4 te bazı bölgeleri 2- 3 hafta geriden geliyor benimde canım sıkıldı ama doktor her anne karnı aynı beslemez çocuğu dedi senin karnında bu kadar besleniyor demek dedi 4 haftayı geçmedikçe onemsemiyoruz dedi plesanta göbek bağı suyu falan şükür gayet iyi sadece minyon dedi bi sıkıntı olmasında varsın zayıf olsun napalim
BurcuHalilbrahimMemi Hergün muz ve süt yiyip yatın geceleri. Ve sabah kahvaltıda kaşar peyniri. Doğuma kadar İnanın 3kiloyu geçer. Ben 39. Haftadayım 3.650 gram oldu kızım çok şükür. Muz süt ve kaşar peyniri sayesinde.
Ceylansahin BurcuHalilbrahimMemi muzla kaşar yemeye başladım gece yatarkende ballı süt içeceğim bakalım cumartesi inşallah belli olur dua edin benim için
Gulsen55 Ceylansahin inanirim uzulmussundur. Kendimden de bilirim.. ama saglikli olduklari surece sorun yok😘
Ceylansahin Gulsen55 evet Allahtan devamlı hareketlerini takip et dedi şimdi habire yiyip hareket ediyomu diye bekliyorum hayırlısıyla doğurup kurtulurum inşallah
Gulsen55 Ceylansahin birden biraz kilo alirlar galiba son haftalarda. Sen stress yapma annesi, hisseder. Bende artik yapmicam.. Allahin vardir bi bildigi belki minnak dogacakk biraz diger bebislere gore ama sonra ne olur bilinmez. 😍❤
Ceylansahin Serpilmth benimde senin haftanda aynıydı 1 haftada 50 gr almış bide boynuna kordon dolanmış ama sorun değil sezeryan olacağı için normal doğum olsa sorun olurdu dedi bilemedim
SerapSereneLikAkkaya Ceylansahin evet sanki biraz az gibi 37+6 dayım bugün gittim 3300 kilomuz tabiki yanılma payı oluyormuş 300 gr eksik fazla ölçebiliyorlarmış portakal suyu bebeğe kilo aldırır diyo çevremdekiler taze sıkıp içebilirsin Can'ım takma kafana aman aman Bi düşüklük yok kiloda minyon bir Bebek olabilir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻💞🌸