Yusufeymeninannesi Hanımlar doğumdan sonra gevşeyen kilo aldıktan sonra sarkacak olan vücudum için spor aleti önerilerinizi bekliyorum özellikle bacak kısmı için ne kullanayim sikilastirici jel kullanıp memnun kalan ve spor aleti tavsiyesi bklm teşekkürler
Damlapilatin Yusufeymeninannesi kızlar size tek tavsiyem yamuna nin termal tayti ve latex korse si var doğumdan sonra alın kullanın bol su için çocuğu emzirin su gibi erirsiniz. Çok arkadaşim tavsiye etti 18. Haftalık hamileyim bende alicam doğumdan hemen sonra kullancam hem su gibi ter atıyor hem vucutu toparliyor. Yani toplamda 300 tl gibi bişi ama inanın ki özgüvenimiden önemli değil. 40 kimiz çıkana kadar fit olmayı kim istemez ki
HGC Damlapilatin ya ben de istiyorum ama burda bir arkadaş yazmıştı ki doktoru rahim sarkması mı ne yapıyor korse asla tavsiye etmem diye, ben de doktoruma sorup kullanacağım inşallah
nurellaam Damlapilatin benimde aklimda ayni bunlar vaaar:) doğumdan hemen sonra sipariş veririz inşallah
Damlapilatin HGC sen bi sor bakalım ama öyle bişi yapacağını sanmıyorum ya. Herkes kullanmis. Kullanan varsa da yazsın bizde bilgi sahibi olalım