kumsalasel_1034 29+2 haftadayız her gün bu saatlerde bazen daha da erken açlık hissi ile uyanıyorum benim gibi uyanan var mı yoksa ben öğünlerimi az mı yiyorum diye düşünmeye başladım 😣
Mebos kumsalasel_1034 o haftalarda benimde aynısı olmuştu canım merak etme senle alakalı değil miniğin artık senin ne yediysen yediği için çabuk acıkıyorsun az az sık sık yee hiç bişi olmaz 🤗
Sumeyye_g kumsalasel_1034 bende aynıyım geceleri yiyip yatıyorum artık alıştım gece yemesem uyanıyorum valla
asyaa15 kumsalasel_1034 aynıyız canım walla 29+5 iz bizde. Bu saatlerde 4 5 6 gibi uyandırıyor şaşırıyorum sabah sabah ne yicemi midem yanıyo. Bilemedm walla. Sürekli lavobadaym bide.
SedaSevval10 evet az önce muz yedim klasik hergün 4-5 gibi muz yemeğe kalkıyorum birdahada 8 gibi uyuyabiliyorum.
Gokser Bence gayet normal... ben de 29+5 im, yaklaşık 5-6 haftadır hep sabahları aç uyanıyorum, erkenden ve kendimi mutfağa atıyorum 🤷🏻♀️Günde en az iki kahvaltı, iki ara öğün, üç de ana öğün yapıyorum...😋😇
Aylin_16 Bu sabah bana da oldu mide bulantisiyla kalktim ogurmekten öldum saat 7:30 oldu hala bisey yemedim yemek istemiyorum ama bebegim istiyo galiba 😓
Smdnz Bende 13+6 haftalık hamileyim ama ayni sorun ben de de var sizce normal mi. Sizin haftalariniza göre erken gibi geldi bana ama 🙄