Emine0602 Faray adet ağrısı gibi sancılar başladı yatamıyorum ama ayağa kalkınca da tam doğrulamıyorum sürekli büyüm tuvaletim var gibi ama fazla zorlamak da istemiyorum bebek fırlamasın diye 😅
ant2602 Emine0602 yok nişan geldiğini hissediyorsun akıntı geldiğinde Islaklık hissediyorsun ya onun gibi ayın. İçinden ılık ılık bişey geliyor. Kan rengi falan değil açık kahverengi. Benim bir kaç haftadır akıntım vardı beyaz ve sulu yine o geldi sandım. Ama öğleden sonra kasılmam fazlaydı akşama sırt ağrısı yaşamaya başladım sonuç nişan geldi.
Emine0602 ant2602 benim de açık kırmızıydı ama şimdi geldiğimde Koyuya yakın bi kırmızı renkteydi canım
Selmapiskin Emine0602 canım hastaneye ne zaman gideceksin. Tuvalet hissi Bebek kanalda demek Bekleme benimde böyle gece gelmişti sabah bu saatlerde hastaneye yatışım yapıldı. Dikkat et canım
ant2602 Emine0602 bende şuanlık tuvalet hissi yok sadece aç sesi çıkaran bir karın var. Hatta ebeye bile dedim yeni yemekten kalktım ama ses geliyor diye. Açıklık var mı sende bende daha sıfır hiç açılma yok 1 cm bile değil
Emine0602 ant2602 nişan geldikten sonra daha hastaneye gitmedim canım normalde pazartesi günü çatı muayenesi yapacakti doktorum. Açıklık olup olmadığını biz anlayamıyoruz değil mi ?
ant2602 Emine0602 ben anlamıyorum anlayan var mı anlaşılır mı İnan hiç bilmiyorum. Beni iki ebe muayene etti açıklık yok daha zamanın var korkma dedi demek ki zamanı gelince korkmam gereken bir durum var 😂
Crn91 Emine0602 Allah kolay doğum yapmayı nasip etsin doğumda bana da dua edin çok korkuyorum sağ Salim kucağınıza alın inşallah 😊
Emine0602 ant2602 😅😅 ben şuan yatağa uzanamıyorum canım sanki yatınca sancı geliyor yatakta oturdum bekliyorum. Sağolsun eşim de yanımda fosur fosur uyuyarak çok yardımcı oluyor 😬😂
Emine0602 Crn91 sağol canım amin inşallah 🙏 sağ Salim doğumlarımızı yapıp yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🙏♥️
Smyyykvll Ben 37+2 günlüğüm ne nişan geldi ne suyum ama gece sirtim cok agridi son 1 saattirde surekli tuvaletim varmis gibi hissediyorum karnimin ici gurul gurul edio 🙄korkuyorum suyum yada nisanim gelirde anlamazsam die
Emine0602 Smyyykvll korkma canım bende öyle diyordum ama anlayamayacak gibi bişey değişmiş ciddi ciddi anlıyorsun 😬😬
ant2602 Smyyykvll nişan anlaşılıyor canım korkma o konuda. Adette gelen kanaman gibi geldiğini hissediyorsun. Bende öyle oldu yinede belki başka hamilelrde yorum yapar herhalde. Bende suyum gelir anlamam diye korkuyorum. Bende gelmedi nişanım suyum falanım diyordum pat diye geldi hazır ol 😊
Emine0602 Selmapiskin benim bebek 32 den beri kanalda canım 😬 bende yatakta oturdum sancı sayıyorum 😬 Düzenli aralığa girmesini bekliyorum ama bi anda da gelir diye korkmuyor değilim
Pamuk_3465 Emine0602 benimde 4 gün önce nişanım geldi hastaneye gittim açılmam ve sancım olmadığı için eve gönderdi doktorum 3 gündür kahve rengi akıntım oluyor bekliyorum bende