Kızlar hastane çıkışında hangisini kullandınız veya kullanmayı düşünüyorsunuz? Pusetin içi bana çukur gibi geldi ama anne karnı duruşu diyorlar? Yada kucağımda mı çıkarsam hastaneden?

Derin_20 kurallar gereği bazı hastanelerde pusetsiz dışarı çıkartmıyorlar canım ben portbebe kullandım puset 2 aylık felan kullandım yani rahat edemez diye düşündüm

Derin_20 canım puset götüreceğim ben ama dediğin gibi içi çukur onun için anakucağı beldesteği satılıyor ilk aylarda içine o konulup kullanılıyormuş bende daha bel desteğini almadım alacağım sevibebe bayjem markalarının var hep ama hangisi daha iyi bilmiyorum

Oooykuuu en güzeli hastanede çocuk doktoruna danışmak dye düşündüm benim pusetin içinde pedler var battaniyeyle destekle diyenlerde oldu ama bel desteğini duymamıştım👍🏼

Portbebeyi ben hic sevmiyorum görüntü olarak eski buluyorum hem de kullanışsız olduğunu düşünüyorum güvenli hissi vermiyor bana tabi siz bilirsiniz ama ben en uygun fiyatlisi olsa da travel sistem pusetli bebek arabasi aldim ayri bir oto koltugu almaya gücüm yok puseti arabada da kullanacağız insallah

Portbebe aldım daha rahat gibi geldi bebek için