Uykuclimon Mirosunannesiyim ben midem cok fena Zehirlendimi diye korkyrm ispanak yemistim 5 saat once cikardim mide cokkotu
Uykuclimon Eminapasali hepsini cikaramadim canim hemen yogurt yedim bebegimin hareketelrine bakiyorum simdi hareketli ama midem yaniyor biraz
candanote Uykuclimon Sırtını felan üşütmüşsündür belki benişin hareketleri normalse suan baska sıkıntın yoksa insllh bişe olmamıstır. Ama hemen uyuma biraz bekle
RuzgarsMommy Ay keşke bende kussam rahatlasam kahretsin nerden yedim o pizzayı agzima gelip duruyor kac saattir :/
Mervee58 Mirosunannesiyim aslında yeni bitirmiştim ama canım sıkıldığı için mutfak dolaplarını siliyorum zaman geçmiyo başka türlü 😏bide korkuyorum bianda doğurursam ev güzel dursun istiyorum 😅 38+4 ümde
Mirosunannesiyim Mervee58 ayyy ne güzel tatlı telaşlar☺💜🎀 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah ☺☺ bu arada kolay gelsin 😂🥰
Asyasut Delirecemmmmm uyuyamıyorum gram uyku yk 😔 teli saat 1 de baktm suan bi elıme aldm kı 3 olck resmen uyku yk gözler fal taşı gbı acıkkkkk uyumak ıstyrmmmm