Glsm3553 Merhaba hanımlar doğuma az kaldı benim ama beşik ve dolabı hala almadım nerden ne kadara aldığınızı yazarsanız sevinirim
1erkek1kiz Glsm3553 meltem mobilya 2 tane ahsap beşik 1 tane dolap uyku setleri yorganları kenarlıkları 4.500 aldık
Merve_278 Glsm3553 odası olmadığı için ben sadece şifonyer aldım ikeadan, bide anne yanı 1.5 yaşa kadar olan kullanışlı park yatak tarzı bbeşik aldım (başka bi mağaza marka değil). şifonyer 680₺, beşik 1800₺ idi indirimde aldım 900₺
Arasbaran Glsm3553 beşik park yatak aldım kraf calıpso 2. Babymallden yılnası ındırımınde almıstım yalnız 1000 tl. Dolapta trendyoldan sıparıs verdım 380 tl 3 çekmece 2 kapak şeklinde standart ama kullanıslı bırsey
Gizem3410 Glsm3553 beşik meltem smarttan aldık 1500 tl civariydi dolap ve şifonyerde ögunc bebe instagramdan ikiisi 2300 tuttu
Betulbekil Büyüyen beşik ,dolap, şifonyer ,yatak ,uyku seti hepsi 3500 tlye aldık 15 ay taksitli aksu avmden dolabı falan kocaman henüz kullanmadık ama çok kaliteli🙏🏻
Glsm3553 pyymamm Gizem3410 Betulbekil 1erkek1kiz Merve_278 Arasbaran minikmelegim_ Teşekkür ederim hanımlar benim için fikir oldu bende bebek odasına büyük beşik 5 yaşına kadar yatabileceği amaç ben yokken içinden çıkamasın diye kendi odama da üstünde tülü olan oval ahşap beşikten almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanışlı mı ! Fotoğraf yükleyemedim
minikmelegim_ Ben hem kendime yarasin hem bebege ömürlük bir şey olsun istedim ve dolapciya yaptiriyorum 4.500tlye gardrop sadece :/
pyymamm Glsm3553 caploonba mobilyadan buyuyen karyola ve dört kapılı dolap ve yatagını aldık 6000tl ye . Ebebekin anne yani baby plus marka beşiğini alıcaz henüz almadık 600 tl
pyymamm Glsm3553 sepet beşikse dediğiniz bana kullanıslı değil dediler o yuzden vazgectim ebebekin daha iyi dedi herkes baby plus alcaz biz son karar ama oda olsa kucuk yine ama 8 aylık kullanan yakınım var hala
atesvegunesinannesi Glsm3553 Çilekten aldık.Biz bir bebek odası bir genç odası takımına 8.500 ödedik.Aldığımız takımın kendi başına fiyatı 4000 tl🥰
ruya07ra Glsm3553 alyans bebe instgramda sayfası var beşik dolap şifonyer ve anne yanı beşik 1650 eşim kurdu çok memnunuz tavsiye ederim
DlstM Glsm3553 biz şuan büyüyen beşik alcaz inşAllah ama ilk doğduğu zmn 880 tl sepet beşik ve dolabınıda anem almştı 1500 dü
berel15 Glsm3553 biz büyüyebilen karyola aldık ikeadan 700 tl çilekten dört kapılı dolap 2150 tl odama park yatak aldık e bebek ten graco marka 630 tl idi şubat indiriminde.
Nltka İzmit mobesko genç bebeden aldık bizde dolap anne yanı beşik sepet beşik emzirme sandalyesi 5bin tuttu
_defnee Glsm3553 caploonba diye bir marka var ordan bak canım. Beşikte bambu beşik çok uygun fiyatlı Harika beşik. Ben bayıldım. Cibinlik uyku seti içinde 900 TL’ye aldık. Bir tanede Şirinyer alırsın internetten sipariş verirsin mis gibi. Beşiği 4 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz.