[silindi] 3 haftalık hamileyim ve ultrasonda görünmedi idrardada , kanda ögrendim , fakat hamile oldugumu bilmeden adet söktürücü içtim su an yeniden kan tahlili yaptım normal görünüyor ama düşük olabilir dedi doktor, yaşayan var mı b böyle bi sey
HemsireAna [silindi] kendinizi korkutmayın,, Ben hamile olduğumu bilmeden bebek 3 haftalıkken 8 tane falan içmiştim Şuan 19 haftalık gebeyim. Tutunacağı varsa tutunuyor bebek zaten kendinizi streste sokmayın hamileliğiniz çok yeni sağlıklı bir şekilde ilerlerse 20. Haftanda detaylı ultrasonu öneririm ✋🏻
Darkgod [silindi] ben canım gebelik testi yapıldı gebelik yok çıktı adet söktürücü verdi doktor içtim hala adet olmadım gittim bı baktım hamileyim ama benim 5. Haftada maalesef kaybettim.
-fv- [silindi] korkutmak istemem ama ablam 8 haftalık bebeğini adet söktürücü ilaç içtiği için kaybetti..her zaman düzensiz adeti bazen bi hafta gecikir bazen iki aya bir olur.. yine gecikti diyip içiyo ertesi günü çok sancı kanama olunca hastanede öğrendi gebe olduğunu kalp atışı vardı ama maalesef kurtaramadılar bebeği düştü..hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım bilerek yapmadın sonuçta belki tutunacak senin ki🤲🏼
Tazeannelik [silindi] neden hamile olma ihtimaliniz varken böyle riskleri göze alırsınız ki anlamam, inşallah bir şey olmaz 🤲🏻
Ebru-isil [silindi] adet olacakmış gibi ağrı olabiliyor ilk başlarda ve hamileliğin ilerleyen zamanlarında arada.Dinlenince geçiyor.Yerleşme ağrısı olabilir.
GizPek [silindi] kasık ağrısı hatta kramp şeklinde ağrı normal ama doktor kontrolünü ihmal etme zaten sağlıklıysa gelişmeye devam edecektir geçmiş olsun
Kubra67 [silindi] bende 4 aylik hamiliyim ilk zamanlarda bendede cok oldu simdi ara ara yime oluyor ama keske ilaci icmeseydin
[silindi] -fv- yaa çok gecmiş olsun Şu an beta yapıyrum hergğn yükselişte görünüyor ama bilemedin yine
[silindi] Duphaston kullandıysanız hiçbir şey olmaz. Gebelikte bunu doktorlar veriyor bazen tutunması için, bazen de adet söktürücü olarak kullanılıyor insanlar.
HemsireAna [silindi] Tarlusal kullandıysanız eğer; bana eğitim Araştırma hastanesinde kullandığım ilaç üzerinde Araştırma yapıldı. Tarlusal kullanımı gebelikte herhangi bir soruna teşkil etmemekle beraber yine de ilerleyen haftalarda perinatoloji uzmanı tarafından detaylı inceleme yapılması önerildi, ayrıca normal her gebede %3 sakat çocuk doğurma ihtimalı varken gebelik döneminde tarlusal içen gebelerde de bu ihtimal %3’dür. Yani eş değerdir. Benim size naçizane tavsiyem her söyleneni dikkate alıp bebeğime bişey mi oldu diye düşünmek yerine beta hcg değerinizin artışını takip edip kese oluşum+fka(bebek kalp atımı) hepsini görüp duyduktan sonra gebeliğinizi takip etmeniz bu şekilde. Ve 20. haftada detaylı ultrason yaptırmanız ✋🏻 Ben bu süreci yaşadığım için size bu bilgileri verdim gerisi size kalmış 🙏🏻
HemsireAna [silindi] rica ederim ne demek 😘 Üzmeyin kendinizi inşallah güzel bir şekilde ilerler miniğin 🙏🏻❤️