Merveceee Aslima miorreden almıştım hamile kilodu çok rahat artık giyiyorum bende 35 haftaligim öncekiler olmuyo
Btltr Aslima büyük beden atlet ve iç çamaşırı alın,ben öyle yaptim,,şimdilerde iç camasiri sıkmaz ama bebek buyudukce ben tam ortada kalan camasirkarla rahat edemedim,ya göbeğin altında kalsın ya da üzerinde,
berel15 Aslima ben atlette kilotta almadım penye kilotlarımdan düşük bel olanları birde dantellileri giyiyorum sıkmıyorlar, 32. Haftamdayım aynı atletlerimle devam ediyorum canım beden büyütürüm sadece bi sonraki sy olmazsa boşuna masraf bence gereksiz pahalılar
mervekrkkc Aslima ben hamile olarak olmadim kuzum buyuk beden olarak olarak aldim cok bi icrette odemedim normalde s giyiyordum simdi xl aliyorum
gezentianne Aslima Ben külot almadım dogum yapmak üzereyim. Ancak emzirme atleti aldım sütyen takmayıp sadece onu giyiyorum cok rahat oluyor. Beli de daha geniş hamilelik için ideal🌸
Bugleminannesi Aslima bende 27 haftalık hamileyim . Hamile kilodu çok rahat oluyor . NBB nin aldım ben tanesi 15 liraya çok rahat
Gozde01 Aslima ben sizin yerinizde olsam alırdım doğumdan sonrada giyeceksiniz çünkü ama emizrme atleti alın bence en kullanışlısı
2z-nns Aslima hamile külotları aldım ama ben giyemedim. Karnımın tam ortasına geliyor lastiği, sıkıyor beni. Karın ağrılarım olunca da hepten rahatsız ediyor. Bi de benim karnım büyük epeyce, onun da etkisi vardır. Daha 26+2 ama maşallahı var. Karnı daha küçük olanlar kullanabiliyordur belki. Siz bi tane alın, deneyin bence önce...
Nihanus Aslima hamile atletinin sadece karnı geniş oluyor onlar doğumdan sonra çöpe gidecek en azından emzirme atletini doğumdan sonrada giyersiniz ama fiyatlı oluyor emzirme atletleri o netteki 25 30 liralıklar çok çirkin kumaşı bebeğin yüzüne değecek pamuk olması lazım joker ve e bebekte var pamuk 45 liraydı sanırım e bebekte my cey olması lazım hamile külodu en rahat o çünkü bel lastiği yok gibi milimetrik çok ince sıkmıyor
Seferdeniz1 Aslima külot almadım eskiler oluyor atlet eşimin idare ettim indirime girince alcam 35 deyim
Seferdeniz1 Hirosimo aynen bende eşimin atlet üst koyafet nerdeyse ayak numaram yakın olsa onu da gtcm
Sumeyye_g Aslima 2 adet hamile emzirme atleti aldım ama kullandığım külotlar kullanıyorum rahatım onu almayacağım
papatyam95 Aslima gerek yok çok para vermeye büyük beden aldım ben Large beden kilotda yüksek bel aldım hamile kilotları 15 ten başlıyor cunku hiç gerek yok bence
sokomel benim külotların hepsi düşük bel ve 16 kilo aldım hepsi hala oluyor. külot ihtiyacım olmadı. atletler de dar ama bi şekilde esniyor aynı atletlerimi giyebiliyorum likralı olduğundan. 39 haftadayım. hiç çamaşır ihtiyacım olmadı. qma aldığım emzirme sütyenleri aşırı rahat olduğu için onları şimdiden giymeye başladım. sporcu atleti gibi desteksiz sadece süngerli ve balensiz emzirme sütyenleri aldım. çok rahatlar.