Mebos Aslima ben 15 liraya şuanlık yarım atlet ve emzirme sütyeni aldım alt çamaşırlarınuda tanesi mi 15nliraya aldım valla rahatsız olarak normalleri giyinmenizz iyi değil alın niy erken olsun
Aslima bilaloguzunannesi karniniz dha kucukmu yani l beden olcak kadar. Bende xl alıyım belki olmaz diyodum
bilaloguzunannesi Aslima küçük değil ama rahatlik bakımından bir beden büyük alın daha iyi olur benim kilom da var 84 kiloyum
fadimeozbas @Aslima Hamile olarak kıyafetlerini aldığın zaman çok pahalı gerçekten ben 36. Haftadimdayım normalde xs giyiyordum alayım dedim baktım pahalı xl atlet aldım külot aldım hem rahat hem uygun
Aslima fadimeozbas oo siz zayıfmışsınız ne gusel 😀 ben zaten kilolu ve gobekliydim oyuzden büyük alirdim şimdide daha büyüğünü arıyorum
-Susam- Aslima atlet olarak esnek atletlerden alıyorum külot Olarak da büyük beden normal pamuklu külot aldım giyiyorum szde öyle yapın bence
Aslima -Susam- atlet neyse ama kilot büyük beden anne külotları aldım biraz sıkıyor çünkü benim kendi göbeğim de vardı oyuzden daha büyüğünü arıyorum aslında
Aslima bilaloguzunannesi aynen cnm Bende 80 olmuşumdur en son 78 dim. Oyuzden kendi gobegimde vardı ona göre büyük bişey alsam daha iyi oldu
hulyatkknt Aslima maşallah lcw aşmış hamile reyonunda birçok ürün var pamuklu olanlar emiyor terinizi. Elinize alınca bile anlarsınız birde suwen markasında da var hamile çamaşır iki adeti orda da 50 tl. Bilginiz olsun. 💕
Mebos Aslima kaç beden kullanıyorsan bir beden üstünü al ama tabi ilerleyen zamanda dahada büyürmü göğüslerin felan bilmiyorum açıkcası daha 21 haftadasınız karnın git gide büyüyecek biliyoruz ama 🤣
miine Ben hamile kilodu joker mycey den aldım ilk 1 tane almıştım 3 hafta öncede indirimde görünce 2 tane daha aldım normalde 20 lira indirimdeyken ikisi 30 liraya gelmişti
fadimeozbas @Aslima Lcw da büyük bedenler içinde vardı atletler fiyatlarıda uygundu bi bakım isterseniz 🧐
Aslima fadimeozbas varsa iyi olur ya çünkü bazı yerlerde çok pahalı. Bi bakiyim bakalim tşk ederim canım