DidemYldrm Kızlar eşim Hacıdan hurma getittirmiş 21 haftam doluyor bu gece 22 i doldurmaya başlıcam günde kaç tane yemeliyim
Clover DidemYldrm ben bu konusa meryem suresini okuduktan sonra ciddi bir arastırma yapmıstm. Son ayında gunde 6 tane hurma yien kadınlar ywmwyenlere gore hem acılmaları daha kolay oldugu icin hızlı dogum yapmıslar hem de agrıları daha az olmus ben hamileligim boyunca surekli hurma yedim. İlk baslarda gunde bir iki sonra haftaLar ilerledikce arttırdım. Dogumda da yanımdaydı ve suan lohusayım hala yemeye devam ediyorum. allaha sukur sutum cok bol oldu. ve benim hamileligimin cok basında sutum gelmeye basladı.
DnHazrlklar DidemYldrm canım aramızda 1 hafta var ben de 21 e girdim ben günde 4 5 tane yerdim evde olduğu müddetçe çok faydalı doğumu erkene almaz hurma Doğum zamanında kolaylaştırır bazıları erken doğumu tetikler diyor kararında yediğinde hiç bir sakıncası yoktur ben de yiyorum ☺ Allah nasip ederse doğumumda kolaylık olsun diye Doğum zamanı da yicem Meryem anamız öyle yapmış ☺
Tgbabsra DidemYldrm tekli sayılar da ye ya 1 ya 3 ya 5 öyle yanı canım doğumun kolay olur ozman inşAllah
DnHazrlklar DnHazrlklar Clover benim de öyle çok şükür hurmayı başından veri yiyorum ve 16. Haftadan beri sütüm geliyor ☺ Lütfen siz de kararında tüketin korkmayın
DidemYldrm Clover anladım canım o zaman bende 1 2 tane ile başlayayım son aylara doğru 6 tane yiyeyim günde sağlıkla büyüt bebeğini canım 🤰🏻💙
tomurcukannesi Adedini bilmiyorum ama hurmayı aç karna yemeni tavsiye ederim tok karna yiyince kilo yapıyor☺
DidemYldrm tomurcukannesi tamam canım zaten daha pek kilo almadım 1 kilo aldım sadece zayıfım sadece Doğum kolaylaştirmak için yemek istiyordum şimdilik 1 2 tane yesem yeterli son aylar da daha çok yerim
Nazyun Bende en fazla 3 tane yiyiyorum son aylarda çok yemek lazım diye söylemişlerdi az tutmakta fayda var
Snur94 DidemYldrm dogum İçin doğuma çok yakın zamanda günde beş altı tane yiyorlar ama ben yiyorum çok hoşuma gidiyor bir de çok faydalı
FeriDEniz 25 haftalık olduk, gün aşırı ben de yiyorum. Her gün ve birden fazla yiyince afedersiniz ishal yapıyor. Canım tatlı istediğinde gofret, çikolata, bisküvi yemek yerine sağlıklı alternatif oluyor bana kuru incir ve hurma.
tco DidemYldrm ben çok sevdiğim için doktoruma sormuştum . Günde 1-2 tane ye abartma demişti. 15. haftadayım bu arada ben neredeyse hergün yiyorum
DidemYldrm tco bende şimdilik günde 2 tane yiyorum canım tatlı çektiğin de 30 hafta dan sonra arttırmayı düşünüyorum