Ebrar18 24 haftalık olduk . İlk zaman verdiğim kan değerlerim ile iki hafta önce verdiğim kan değerleri arasında çok fazla düşüş olduğunu gördük . D vitamini çok düşük ve malum kansızlık . Bu yüzden geçen akşam gözüöün önü karardı kulaklarım yoğunlaştı sesleri duyamıyodum . Annem vardı yanımda ayaklarımın altına yastık koydu felan . Bi sıkıntı yaşadım . Tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda neler yaptınız düzeldimi kansızlığınız 😕😕
Aycalyaa Ebrar18 ben hiç bir şekilde düzeltmedim ne ilaçlar ne de yediklerim en son damar yoluyla takviye yapıldı 2 doz ve hala düşük pztsi kontrol var bakalım nolacak
Semiha89 Ebrar18 bende 22 haftalık hamişim kanım benimde baya düşük kuru dut ve siyah kan üzümü aldım kan ilacımı düzenli içmeye basladım.
my_babe Ebrar18 27+6 haftalığım bende. Benimde kanım çok düşüktü damardan iki defa Demir yüklemesi yaptılar baya yükseldi
Papatya_anne Bendede demir eksıkliği ve kansızlık var depolarım bombos hatta doktorum damardan kan takviyesi yaptı 33+5 olduk ilac kullanamıyorum.... Mesela ilk kez duydum etin yanında yogurt yeme dedıler onun yerine portakal suyu iç
eylul_asil Bende 24 haftaligim kansızlık ve demiş eksikliği çıktı kan ilacı ve demir için ilaç verdi onları kullanıyorum , kansızlık için pekmez ama hakiki olmalı demir eksikliği için de yeşil yapraklı sebzeler tuket
Ebrar18 eylul_asil keçiboynuzu aldım şişesi bitti hatta . 🤷🏻♀️Ama yok yine aynı . Seruma bağlıycaklar sanırım en sonunda 🤦🏼♀️
inciiim Ebrar18 demek ki emilim sağlanmıyor ilaçların yanında portakal kivi elma tüketin diyor doktorlar emilim için