Duru14 36 haftaligiz her iki göğsümden de süt aktığını fark ettim tişörtümü islatmis sizce normal mi?
Eva41 Duru14 benim 20 haftadan beri süt var ve atletim de yada sütyenim de hep iz oluyor 🤦🏻♀️ Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi
Minikmucizr Duru14 bende 27 den itibaren gelmeye başladı göğüs pedi kullanmazsam iki saatte bir tişört atlet değiştirmem lazım 🤔🙄
Eva41 Duru14 yok canım gelmesi gayet normal benim hala sütyen de atlet de iz oluyor sadece sıkmayın elemeyin yeter :)
ruyaduymus Duru14 asla sorun olmaz, bu iyi ve dogal bir sey 6-7 aylikken benim ilk bebis oyleydi sadece bir gogsumden sut akardi...
Aylinstp Eva41 35+ 3üm benim hiç gelmedi henüz yani 2 hafta önce falan sadece bi damla gelmiştir normal mi🙄
Eva41 Aylinstp normal canım kişiden kişiye göre değişiyor bazıları doğumdan sonra bile geliyor benim ki biraz erken geldi anneme çektim sanırım onunda 5 aydan sonra gelirmiş
ggmmzz9 Merhaba kizlar benden sut degilde ic camasirimda pul pul biseyler oluyor siktgm zaman da hafiften bisey gelmis oluyor 33 haftalik olduk ama hic ic camasirim flan islanmadi ? Normal mi sizce
kitapkurdu Duru14 16.haftamda gelmeye başladı. Sütyen takmadığım zaman baya ıslanıyor kıyafetim. Şuan 28.hafta bitmek üzere. Doktoruma sordum normal demişti