duygusm Mrs40 Geçiyor merak etmeyin. İnsan hiç geçmeyecek sanarken unutuyor bile 😊 biraz sabır sadece.
Poyraz-isimsiz06 Mrs40 canım ne zaman geçer diye bekleme benfe ilk içtiğimde sbaah içtim hemen geçmedi aksamda aldım ertesi gin devam ettim oyle oyle fark etti simdi geçsin diye bekleme hemen uyumana bak bence
Misssimsek Mrs40 benimde 12 13 de geçti 18.4 olduk dün öyle bir bulandim öyle bir çıkardım ki ilk 12 haftaya bedel oldu. Gidip gidip tekrar geldiği de oluyor gelip hic gitmedigi de
Elifeminask Mrs40 canm ben 24 haftaligm hala bulanti kusma haplari icyrm dha dun gece istifra ettm lavaboya yetsemdim yere kustum. Norml diyor doktor.
Donegul23 21+4 teyiz hala devam ediyor bulantılarım doktorum prilam dr verdi onu kullanmadığım zaman su dahi içemiyorum sürekli istifa
minikkuzucukcyprus Prilam dr de bir yere kadar etki ediyor hanımlar. Saat 10.30’da 2 tane aldım, 2 saat sonra kustum, ilaç bile olduğu gibi çıktı. Arada metpamid kullanıyorum çünkü prilam 4-5 günden sonra hiçbir etki göstermiyor
NisaMomy Deletedmom137 sabahları o kan ilacını içtikten sora olmayan iştahımda tırtlıyo🤣 ama zor bela yemeye çalışıyorum yumurta falan mecbur🤷♀️ Senin nasıl yiyebiliyormusun? Zaten 25. Haftadayım 5 kilo almışım oda bebek ve suyuymuş zaten🤣
Deletedmom137 NisaMomy bende 19 oldum bi gram almadım yumurtadan acaip tiksindim ya dün sabah zorla yedim sonu kötü bitti😂 iştahım pek açık değl zoraki🤦♀️
tugce0606 Mrs40 benim ki 13 e kadar aynı devam etti kuzum 2 haftaya kesilecektir veya rahatlatacaktır umuyorum seni. Dün 13+1 oldum ve sabah kusmadim hayatımda bişey eksik gibiydi gece baktım bugün bişey yapmadım diye düşündüm meğer kusmamisim🤣 ver bugün yine kusmadim bitti kesildi sanırım şükürler olsunn darisi sana😘
NisaMomy Deletedmom137 aynen canım bende zorla işte tıkıltırıyom azıma🤣 dişimi fırçalarken bile kusuyorum 🥺
Prensesinannesi_ Mrs40 26. Haftama kadar bulantılarım devam etti 😔bünyeye göre değişiyor malesef umarım sizinki hemen geçer
Lovebaby123 Mrs40 Midesi bulananlar hormonal olarak daha çok hisseden kişiler oluyoruz gebeliği. Biraz sabır geçer inşallah 🙏
Deletedmom137 NisaMomy aaa evet canım herkes dıyor kız bebek zor geçermiş sanırım öyle 😂 hiç derdim bitmıyor 🤭
NisaMomy Deletedmom137 benimde🤣 yengemde bir ay sora doğuracak erkek onunki maşallah fıttırı fıttırı geziyor yiyor içiyor hiç midesi bulanmadı😊 kıskanmıyorum ama insan özeniyo🤷♀️ Bizimde kaderimiz buymuş