Eminekckgny Kızlar son 50 gün kaldı doğuma uygulamaya göre tabi net Bi tarih yok daha hastane çantasi falan hazır değil geç mi sizce ne yapsam bilemedim. 💙
Bbc Eminekckgny her şey yıkandı, ütülendi, yerleştirildi. Hastane çantası da hazır hatta son 50. Günde kapattım çantayı. Tedbirli olmak gerekir ve daha da ağırlaşmadan tamamlamanın hiçbir zararı olmaz diye düşünüyorum🤷🏼♀️
Kifayet Eminekckgny herşey hazır çok şükür heyecan korku hepsi var neyle karşılaşacağımıda bilmiyorum ilk hamilelik 😌 rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Tombulkelebek @Roje Az önce sizin mesajlarınızı okuyordum 😊sağlık sorunları sebebiyle sezeryandı sanırım sizin . Ben de çok endişeliyim . Artık doktor doğum konusuna girse de psikolojik olarak da kendimi hazırlasam diyorum 😊
Roje Tombulkelebek bence ne kadar geç konusulsa o kadar iyi baksana ogrendigimden beridir zehir oldu bana
Eminekckgny Kifayet ayyy benim de ilk hamilelik ankara da şehir hastanesin de yapacam Allah izin verirse
Eminekckgny Canan_3547 haklısın canım da biraz daha mı beklesem ya da en azından hastneye bile gidersek acil kıyafetler yıkanmadi ütü yok daha kendim de aynı
Eminekckgny Gizemdi bence de ya zamanı var inşallah herseyi hazır olur da ondan sonra doğar çünkü doğum tarihi yok daha
Efesevim Benim son 46 artık hazırlayın kızlar çünkü eksikler bigünde tamamlanmıyor benimki hazır sayılır
Eminekckgny Efesevim canım interneten alacam zatzn ama şöyle az daha yaklaşsın diye bekliyorum ama şöyle de birsey var ki doğum tarihi yok ne zaman olcak belli değil
Tombulkelebek Roje öyle mi diyorsun 😖 ben de normal den korkuyorum . Sezeryan beni korkutmuyor .serklajlıyım ben o yüzden bir endişe var her an bir şey olacak gibi . 36 gibi dikiş alınır herhalde ya da en geç 37 . Tabi normal olacaksa . Sezeryan olursa da doğum sırasında alınacak dikiş zaten
Tombulkelebek Eminekckgny valla ben serklajlıyım, alışverişin bile çoğunu internetten yaptım . Ben hazır olayım da bebek zamanında gelsin tek 😊 ama ağırlaşmadan halletmekte fayda var .
Eminekckgny Bbc bence de canım ben gecelik takımı falan aldım iç giyim falan kaldı bebeğin eksileri var çanta yok orta dq😂😂😂