mervekrkkc canım benim ilk kizimda da oyleydi karin cevresi 5 hafta geri olunca 37. haftaya girmemi bekledi doktorum sonra suni sanci ile normal dogum yaptim cok sukur. banada ozeldeki bi doktor 1 hafta bu listedekileri ye gel dedi bakalim kilo alcak mi bebek almicak mi dedi fistik havuc badem ceviz findik boyle kilo yapan seyler ben hepsinden nerdeyse 1 kilo bitirdim hep uzandim ama gittimki bebegim hala ayni ben nerdeyse 2 kilo almistim.sonra devletteki doktor dediki riske atamayiz bebek senden beslenmiyo olabilir o yuzden erken dogum yaptim ama bebegin suyu kan akimi kalp atislari iyiyse korkma canım sadece ayrintili ultrason ile takip ediyolar kızım 2300 kg dogdu ve suan cok sukur saglikli o gelisim geriligi dedikleri rahim icinde oluyo dogduktan sonrada yavas kilo aldi kızım ama sagligi yerinde cok sukur biraz uzun oldu ama korkma canım inşallah saglikla kucagina alirsin bende 11+5 gunluk hamileyim yeniden doktor genelde tekrar ediyo bu dedi ama bakalim ilerleyen haftalarda belli olur dedi