Cicegiburnundamom burcu_1322 ben ovulasyon testi kullanmadim canım ama beyaz akintilarim hem dogru sonuc verdi akintilarimi takip ettim en yoğun oldugu gun yumurtlama gunu oluyor
Ladyssss Cicegiburnundamom Cicegiburnundamom bende de var ve belim ağrıyor. Bir de çok afedersiniz genitalim 3 saniye biber gibi yanıyor sonra geçiyor. Beklemek ne zor yaaaaa
Ladyssss Tgbanne canım cmt erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün kahverengi akıntım oldu adet oluyorum sandım ama gelen giden yok
Kbraberk Tgbanne tanımıyorum ama hastalıgım 6 gun gecıktı bugun erken gebelık testı yaptım ama cıkmadı
Sumeyye_g Tgbanne kasık ağrın evet ilk ay oluyor ama aşırı olmaması lazım doktorum çok aşırı olursa gel demişti normal bi adet ağrısı gibi olması doğal
5889BAK Kızlar yumurtlamadan iki üç gün sonra çok şiddetli bel ağrım oldu adet olacakmışım gibi karın ağrısı iki gündüzde göğüslerime dokununca ağrı var adetime 7 gün var acaba yerleşme ağrısı mı oldu gebelikte göğüs ağrısı bu kadar erken başlar mı
Tgbanne 5889BAK canım bnde sadece kasık agrısı oldu sonralarda adet olcakmışım gibi oldu , şuan negatif
Ladyssss Tgbanne canım regli oldum artık beklemeden belirti aramayacağım. Millet arka arkaya doğuruyor daha bizimki kaç senedir ortalarda yok anlamadım ben bu işi
_defnee Tgbanne Benim adet olacakmışım gibi bir sancım oldu. Sonra hafif kahverengi lekelenme oldu. Sonra adet oluyorum sandım. Ped bile koymuştum. Olmadım. İki hafta sonra öğrendim hamileymişim. Kasık ağrım hiç bitmedi. Nerdeyse doğrucucam yine kasık ağrısı♥️