Sema61 23 haftakik hamileyim normalde baya güzel yemek yiyen birisiyim ama 21 haftadan beri yemek yemek istemiyor canım çocuk küçük kalcak diye kormuyorum sizdede boyle oldu mu istab kapanması falan ?
Ilkanne03 Sema61 vallaha bn bu aralar çok ihtahsizm 13+gunlugm ama normalde gece açlığa uyanan insandım bu son 1 yada 2 haftadır hic bisey yemesemde olr gibi
Aseldurupp Sema61 26 haftadan sorna bebek iyice hareketlendiginde doymak bilmiyceksin dönem dönem değişiyor zaten iştah sadece süt yumurta peynir kuruyemiş meyve balık bunları bolbol ye hiç korkma Allah'ın izniyrle güzel kilolu bir bebeğin olur cnm
mervekrkkc Sema61 bendede vvar ayni sorun ne yazikki bende 28 den beri yiyemiyorum canim istemiyor Ama bebek kilo alamazsa gelisim sorunu yasar dediler simdi zorlada olsa yiyorum :(
buuse Sema61 iştahım konusunda pek sıkıntı yaşamadım ama yemen gereken şeylere canın istemese bile dikkat et derim canım balığın cevizin yumurtan gelişim aşamasında çünkü sonrasında pişman olmaktansa bazen kendimizi zorlamak zorunda kalıyoruz 😔
Ilkanne03 Sema61 doktora sormak lazm aslında ya salı yada pazartesi doktora gitcm sorarım haber veririm