Oykutoskuzey Güzel anneler merhaba ya 24+5 günlük hamileyim bugün ishal olmusum çok özür dilerim utanıyorum sorarken ama bebisimin haraketleri yolunda ama karnım agrio nasıl geçer bilginiz varmı başına gelen yada 🤔🙄🙄😟
Deletedmom137 Oykutoskuzey ay geçen öyleydim patates haşla muz faln ye canım baktın geçmıyor acile gidersn
Snmdnz Oykutoskuzey 27 haftaligim bende olmusum canm ama oyle cok degil az. Patats hasla muz felan ye iyi gelir canm
Asiyenur_46 Oykutoskuzey utanma canım hepimizin yaşayabileceği şeyler leblebi ye ve haşlanmış patates ye geçer geçmiş olsun
Haticemre21 Oykutoskuzey sık oluyorsa doktorunuza gorünün . Bende son haftalardaym 38+3 gecen haftadan beri ara ara ishal oluyorm doğum belirtileri arasında var doktorum da bana ilaç verdi ishal için
Oykutoskuzey Deletedmom137 hay Allahım ya çatı agrilarim yetmez gibi bide bu karın ağrısı ishal çıktı başıma 😟
Oykutoskuzey Snmdnz tamam canimm şimdi yapıyım geçsin ya herkes dio kan ilacı yapabilir gyno Ferro sanol kullanıyorum o yaparmi ki ya
Snmdnz Oykutoskuzey ilacin icindeki recetedede yazar canm yan etkileri felan olmadi devam ederse doktoruna soylersin degstirir
SAH35 Oykutoskuzey bende kullanıyorum onu yapıyor canım öyle bir özelliği varmış duymuştum ama memnunum diğerlerine göre güzel