Bahar33 Arkadaşlar 37+0 haftalığım doğum iznine ayrılacağım, kurumuma rapor alıp vermem gerekiyor mu? En son çalışabilir raporumu vermiştim
Etzel Bahar33 ben vermedim geçen hafta ayrıldım izne. 32.haftada aldığım raporda son tarih yazıyordu. O gün de izne ayrıldım zaten benden başka belge istemediler.
MelekAnnesiii Bahar33 37+0 da alip vermeniz lazim yasal olarak 37 ye kadar calisabiliyoruz 37+5 de de alsaniz 5 gun fazladan calismis olursunuz cunku raporda 37 yazacak dogum sonuna aktaramayacaksiniz 😊
ayseaknci bende 32. Haftada izne ayrıldım, belgede tarih yazıyor zaten bence gerek yok gibi, bana çalışamaz raporu verdi ama zaten üzerinde tarih var sıkıntı olmaz,
Nzziss Bahar33 Evet gerekiyor canım. Rapor bölümünden çalıştığım kuruma vermem gerektiği söylendi. Cuma günü aldım pazartesi bir şekilde teslim edeceğim okulun bir talebi olmasa da. Benim okulum çalışabilir raporunu bile istememişti ama resmi işlem yaparken lazım oluyor. Siz okul istemese de verin
esideger Bahar33 evet yeniden gidip çalışamaz raporu almanız gerekiyor ve memura vermeniz gerekiyor. Ve raporu almadan önce 1 gün öncesi çalışmanızda fayda varmış memurun söylemesi. En azından bizim okulda böyle işliyor durum
Gulten91 Ben de 32+0 da çalışabilir raporu aldım bu rapor mebbise işlenmiyor fakat özlük dosyanızda saklanıyormuş aldığım raporda tarih olmasına rağmen 34+0 da tekrar bu raporu bozdurup çalışamaz raporu alacağım
Gulten91 Ozge-46 çalışamaz raporu işleniyor ama çalışabilir raporunu işlemiyorlar benim işlenmedi ilden ile farkediyormu bilmiyorum
Cigdem0707 Bahar33 Merhabalar ben izne ayrıldım.1 haftadır izindeyim.32.de.calisabilir raporu verdik ya o raporda zaten ne zaman 37 olacaginiiz calisamauacaginiz yaziyir😂
MelekAnnesiii Aysegnl51 bazi idareler istemiyor ama sonradan bi sorun olmasin dedi benim mudurumde ne olur ne olmaz ver isleyelim dosyanda kalsin dedi haklilar da diye dusunuyorum