Busralacin Kızlar ya ben bu igneyi vuruldukdan sonra hep top gibi kaliyo o da cok agriyo bazende kalmiuo ama cogunlukla kaliyo napmam lazim yada neyi yanlış yapıyorum yardim edin
Cananp Busralacin sürekli aynı yere yapmamalısinız birde ilacı basarken çok yavaş bir şekilde enjekte edin.
MelekVeEmirin_annesi Busralacin ilacı cok yavaş ver hızlı yapıldığı zaman öyle top gibi kalıyo çok yavaş ver öyle olmaz daha onceden olmus olan topların gecmesi icinde pamuğa kolanya dök bolca üzerine koy
Bernadmrk Bende oluyorum hergün Bi tane.... Bi akşam sağ koluma diğer akşam sol koluma oluyorum sadece hafif morarma oldu benimde oda kendimi kasıyorum o yüzden sanırım kendinizi rahat bırakın o zaman Bi sorun olmuyo
Misssimsek Busralacin ilaci çok yavaş vermelisin birde damara denk geldiği zaman şişiyor ve morariyor hemen.
Balgebe Busralacin nasıl yapılması gerektiğini videodan izleyebilirsin, morarıklık ve şişmeye kolonyalı pamuk çok iyi geliyor
Yakamoz__gul Busralacin canım elini göbeğinin yanına koy 4 parmak hıza al. Kaburga kemiğinin bikac cm altına gelen hizalara yap igneni. Ben öyle çözüm buldum oralarda hem hiç toplanması hemde çok yanması olmadı. Oralara yapana kadar karnımın heryeri mosmordu. Dokunamiyordum her şişlik 8-10 günde geçiyordu.
civcivim_ Yakamoz__gul ya bende 3 aydır kullanıyorum ama şu iki gündür iğneyi yaptıktan sonra 3 damla kadar kanıyor korkmaya başladım dr sordum sıkıntı olmaz dedi ama ben panik oluyorum yanlismi yapıyorum diye
Nisansonyazz Busralacin iğnenin havasını alın birde hızlı vurmayın yoksa hem morarıyor hemde topaklaşıyor yavaş vurun ovalamayın sadece kolonya dökün
Yakamoz__gul civcivim_ evet canım birinde ben pamuk bulana kadar baya sizmisti kanım. İllaki kılcal damarlara denk geliyor. Söylediğim yerlere yaparsan çok rahat edersin
D27777 İğne vuracağın yeri Bi pamuk ve kolonyayla sil iğneyi vur ve ovalama canım bazen bende de oluyor ama geri geciyor 😊
Yamanyigit Bende kullanıyorum şuan 30 haftaligim aynı yere sürekli vurulduğu için öyle oluyor benim kollarımda ve bacaklarimdada beze şeklinde oluyor ama zamanla geçiyor
Yamanyigit Kızlar ben birşey sorucam bizim gibi bu şekilde iğne kullananlar dogumdan sonrada 40 gün kullanılıyor diye duydum acaba doğru mu