Mom46 Kızlar şu son 20 dkkadr belimde tekme atar gibi tık tık ediyor acaba oğlum poziyon değiştirip belimemi tekme atıyor yoksa başka bşymi anlayamadım
Yakumer29 Mom46 sadece hareketleri derinden ve arkada gibi hissediliyor Bebek sırtını dönmüşse yüzü arkaya dönmüşse tekmeleri öyle hissediliyor bende de oluyor du bir ara çok tuaf 🤪
Mom46 Deletedmom124 Bnde anlayamadım işte 😅normal karnıma atılan tekme gibi ama belimde hissediyorum belimin alt orta kısmında🤷🏻♀️
Deletedmom124 AATozarr bana açıklayın bele tekme nasıl atılıyor çocuk arkaya mi? Gidiyor 2. Gebeligim böyle bir soru ile karşılaşmadım hiç
AATozarr Deletedmom124 Şöyle ki bebeğin kafası şayet karnın ön kısmına ayaklar arkaya gelirse ama böyle bi pozisyon var mı valla bende bilmiyorum 🤣🤣🙈 Arkadaşın beli ağrıyordur 🤣
AATozarr Mom46 Büyük ihtimal senin kuyruk sokumun da bi sıkıntı olabilir yoksa orda tekme hissetmen pek mümkün olmayan bir olasılık
Deletedmom124 Mom46 bilemedim hiç karşılaşmadım bu durumla karşılaşan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim
Mom46 AATozarr 😅bel ağrısı değil karnıma atılan tekme sırtıma atılıyor 🤷🏻♀️ Bnmde anormalime gitti Bnde anlayamadım
Deletedmom124 AATozarr ağrı farklı canım tekme diyor arkadaş tekme alt tarafta hissedilir karında hissedilir ama belde ilginç ?
Mom46 Yakumer29 ayy sonunda bu duruma karşılaşan biri çıktı İnan gerçekten tuhaf bir his 🤣 ağrı yok ama tık tık bşy atıyor 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Yakumer29 Mom46 benimde öyleydi doktora gittim ters di sırtı dönüktü sonra tekrar normale döndü hatta normalden daha az hareket ediyor gibi geliyor dimi 🙂