Sbl91nht Aysegulum27_ canım ben önümüzdeki ay aşılama olacağım ama doktorum kontrolde baktığında 7 tane çok güzel yumurtaların var demişti bi öncekinde de 5 tane saymıştı onada çok güzel demişti sanırım bildiğim kadarıyla 5 yumurtan varsa iyi yAni bildiklerim bu kadar canım ☺️
Sbl91nht Aysegulum27_ hayır canım ilk defa aşılama olacağım daha önceki derken 2 defa muayane oldu birinde 5 birinde 7 yumurtam vardı ben sadece 1 kere çatlatma iğnesi oldum bana yumurta büyütmek için hiç ilaç verilmedi çünkü yumurtalıklarım çok sağlıklı ve güzel gelişiyordu eşimde de sorun yok ama olmadı o yüzden aşılama yapalım dedik
Sbl91nht Aysegulum27_ bir defa ovitrelle çatlatma iğnesi oldum fakat tutmadı zaten aşılama olacakkende herkese yapıyorlar bunu canım başka marka iğnelerde olabiliyor
Zavira16 İlk aşılamada kullandım ben 3 yumurta oldu 22mm, 15-16mm civarı 5-6 tane daha vardı tutmadı. önümüzdeki ay tekrar aşılama denicez
Uadmr Zavira16 adetin kaçıncı günü başladın canım igeneye dozu kaçtı aşılama dan sonra ilişki önerdi mi bide idrara sıkışık mı gitmek gerekiyor
Zavira16 Adetin 2. Günü başladım 150mg başlattı doktorum özellikle idrara sıkışık gel dedi. Aşılamadan sonraki gün ilişki önerdi