Dmlyldz Arkadaşlar merhaba, 17. Haftadayım 1 hafta oldu ferrum Demir ilacı içmeye başladım. Bu ilacı içtikten sonra karın ağrılarım arttı. Göbek deliğim acıyor, bu ilacı kullanan var mı? Yada bu şekilde şikayeti olan??
Pamuk123 Sedefcan Dmlyldz yalnız değilsin bende başlamıştım ama dengem alt üst oldu karın ağrısı ishal bulantı iştahsızlık mahvoldum ve bırakmak zorunda kaldım doktoruma haftaya kontrolde söyleyeceğim napacam bilmyiorum🤦♀️
rumeysarikaya0958 Dmlyldz kabız yapıyor maalesef Demir ilaçları ben maltofer şurup kullanıyorum demir eksikliği için haptan daha iyi sanki
Eymensmom35 Dmlyldz doktornuz çok erken vermiş kan ilacını aynısını bende kullanıyorum ama sıkıntı yaratmadı şükür
Dmlyldz Pamuk123 bende mi bıraksam acaba? Pazartesi günü doktorumu arayıp söylesem böyle oldu bıraktım diye olur mu acaba? Gerçekten canım çok acıyor yatamıyorum bile karnımın ağrısından 😔
Kbrbydk Dmlyldz 16-17 filandir sanırım tam hatırlamıyorum şimdi 37yim hiç olmadı etki hatta daha rahat tuvalete çıkıyorum içtikten sonra. Acaba bağırsakların calisiyorsa ondan mi
Busbus2684 rumeysarikaya0958 aksine bende bağırsaklarımı çalıştırdı sanki. Bende kullanıyorum 16 haftalık olduk, aç karnına içiyorum, içtikten sonra 2 saat bişey yemiyom o arada tuvalete çıkıyorum
Durkayaelmas rumeysarikaya0958 5 aydir kullaniyorum benide ishal yapti tuvaletten cikamiyorum kisiden kisiye degiisyo galiba
Dmlyldz Busbus2684 evet bazılarında da ishal yapıyormuş öyle duydum ama bu göbek deliğindeki ağrı çok fena
Dmlyldz Eymensmom35 ben kestim bugün içmiyorum yarın soracağım doktora. Dün çok ağrım vardı ve tuvalete de çıkamamıştım. Bugün içmedim ne miğde ağrım nede kabızlık kalmadı. Bakalım ne önerecek yarın doktor