Mmucizem Aysenozturk007 ateş bebek için iyi değil acile gitmelisiniz benimde öyleydi 2 gün yatış verdi muhtemelen enfeksiyon kapmışsınız ateş ondan dolayı ama beklemeyin gidin
Deletedmom337 Aysenozturk007 gebelikte ates cok tehlikeli ilik bir dus al ustune ince giyim gecmezse acile git
Mmucizem Aysenozturk007 evet grip ama benim kusma ve ateş vardı önce acilde serum takıldı ateşim düşmedi eve gelince tekrardan gittik yatış verildi kan da ve idrar da enfeksiyon çıktı...Ama doktorum iyiki gelmişsin ateş tehlikeli demişti
Deletedmom337 Aysenozturk007 canm o zaman hastaneye gitmelisin ama panik yaoma daha cok cikar korkma dua et ve hastaneye git nefes al surekli derim derin
Tucem Canım ben çok fena gribe yakalanmıştır 3 gün yataktan kalkamadım.hastanede vitamin ve serum verildiğinde kana direk karıştığı icin daha çabuk ayaklandim.evde ilaç alarak riske atma
Nursonunbu Aysenozturk007 çok sevindim geçmiş olsun benimde biraz kırgınlığım oldu bugün bitkisel şeylerle atlatmaya çalışıcam olmazsa hastaneye giderim artık 20 gün kaldı doğuma
Hav12316 Aysenozturk007 yüksek ateş çok riskli benim doktorum yüksek ateş kanama gibi durumlarda hemen gel demişti