Gamzelim14 Arkadaşlar kaç gündür çiğköfte canım cekiyor. Hamileyken Etsiz ciğköfte yemem de bir sakınca yok dimi? Tşkler
uras Gamzelim14 et siz cigkoftenin zararı olmaz yiyebilirsiniz bende yiyorum bulantim oluyor bi tek o iyi geliyor yiyebiliyorum 😊
Gamzelim14 Gfrn sanırım bana azıcık bişey yetmez acayip ciğköfte cekiyor canım rahat iki tane yerim bir oturusda 🙂 o yüzden baştan sorayı dedim
tuzelt Etsiz bir zararı olmaz sadece çok baharatlı olduğu için mide yanması yapabilir çok fazla tüketmeden yiyin 🙂 afiyet olsun.
Gamzelim14 Tşk ederim Arkadaslar yorumlarınız için. Aklıöda süphe kalmışdı Doktoruma sorduğumda etli veya etsiz diye ayrım yapmadı çiğ köfte yemicen demişdi o yüzden kaç gündür yiyemiyordum. sayenizde şimdi yiyecem 🙂
Kivanclimerve Gamzelim14 Konu basliginizdan oturu oncelikle tesekkurler 😊 etsiz cigkofte bende ilk aylarda yedim cok canin cekerse yiyebilirsn ama fazla tuketme yinede
Thesra Gamzelim14 Ye canım ye nasıl olsa doğumdan sonrada her yediğine dikkt etmek zprunda kalcaksın acı baharatlı soğuk bilumum şeyler hep sütte sütten bebeğe olcağı için zor zamanlar olcak o yüzden istediğin kadar ye bişi olmaz🤭🤭🤭