Obsesifk Sedagezer38 zararlı bence normalde bile zararlı çünkü midye pislik ve balık dışkısından beslenen bir hayvan bende önceden yiyordum ama tiksindim
Lolipop Sedagezer38 Ben de karides yedim malesef onda da civa mevcutmuş daha sonra öğrendim.Kalamar tuketiyorum çok faydalı bir deniz mahsulü doktorum ara da az tuketilince birşey olmaz demişti karides için.Birsey olmaz herhalde ama abartmayın isterseniz😊
Aysealty Sedagezer38 çok zararlı diye biliyorum fazla kaçırınca düşüğe bile sebep olabiliyor hatta bence hiç tüketmeyin ben normalde cok severdim ama şimdi canım çekse catlasamda yemem düşük yapan birini duymustum o riski alamam
Sedagezer38 Obsesifk karnım ağrıyor dünden beri beş tane falan canım çekti yedim. Korkuyorum acile gitsem HlyaZengin yedim karnım ağrıyor napicam
Burcum Inchkn3510 kalamarı tam tersine sağlıklı olarak duydum. Doktorum da tüketebilirsin dedi hatta. Midye ve dip balıkları sağlıksız ama. Kalamarı merak ettim şimdi🤔
Obsesifk Lolipop kalamar tüketilmeli yazıyordu internetten bende bi kez kızartmasını yapıp yedim seviyorumda 🙂