Anneoluyorum93_ nuryadaperi çok yeni daha 4 bitiyor. Bursadan siz? Bir de doktor arıyorum bursada öneriniz var mı
nuryadaperi Anneoluyorum93_ ben de istanbuldayım avrupada bursayı da hiç bilmiyorum... 14. Haftadayız biz büyüdük biraz ☺️
Eminapasali Aydeniz09 dişe müdahale etmek için alet kullanıyorlar steril de olsa gebelikte hassas oluyorsun
Ay_se1334 nuryadaperi 26 haftalıkken kanal tedavisi yapıldı 1 hafta boyunca antibiyotik kullandım Ağrı kesildi fakat 34+3 bugün yanındaki diş aşırı ağrı yapıyo napmalıyım
nuryadaperi Ay_se1334 doktora gitmenizi öneririm :) belki yanındaki dişte de çürük vardır. Sonuna gelmişsiniz iyice zorlanmadan gitseniz daha iyi olur. Zaten ağrı kesici içemiyoruz o ağrıyı çekmeyelim bi de gidip tedavi olmak en iyisi 👍🏻
Naghansuel nuryadaperi doğrudur rvg almadan başarılı bir kanal çıkarmak herkesin işi değil tebrikler 😂🥰
nuryadaperi Ay_se1334 yazmıştım 6 aylık hamile hastama işlem yapmıştım doktorunun onayıyla... en azından sizi rahatlatacak minimal işlemler uygulanabilir diye düşünüyorum.
Derin_Demir nuryadaperi bir şey sorsam. Dişim apse yapmış öyle uyandım yarın doktor randevum var doktoruma sorucam ama ilaç yazılana kadar yapabileceğim bir şey var mı
eknsnsr98 Aydeniz09 narkoz yapılsada bir şey olmaz canım bende yaptırdım kaç ay önce hamileyim o zaman altı aylıktım lokal anestezi yapıldı bir sorun olmuyor doktorun izin Verse tabi yapıyorlar ilk üç ay bide son üç yapılmıyor ortasında yapabiliyorsun