ilknur25_ Arkadaşlar hayırlı akşamlar 🙏🏼 Haftaya ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor, Pendik çevresindeki gittiğiniz memnun kaldığınız hastane doktor fiyatlarını yazarmısiniz?😌
Sevgigursoy ilknur25_ yüzyılda 450 TL pazartesi yaptırıcam bende oranın eski çalışanıyım ve Perinatoloji doktoru 10 yıldır orda çok iyi doktor , Pendik medipolde 380 diye duymuştum , Pendik medicalparkta 700 TL 😁
purplemallow28 ilknur25_ bence kesinlikle tuzla içmelerde Okan Üniversite Hastanesi Prof.Dr.Eray Çalışkan a yaptırın böyle bilgili bir doktor yok yanılgıya mahal vermiyor çok memnun kaldım 500 tl ücreti
Deleted5544 pendik devlet hastanesinin orada kendi kliniği olan HALİL MESUT'a gittim. 350 tl verdim. 55 dk sürdü 6 adet renkli fotoğrafını verdi. çok güzel ilgilendi, güldük eğlendik çok güzel geçti ☺️
ilknur25_ Deleted5544 çok teşekkür ederim en uygun fiyatta bu sanırım. Memnun kaldıysanız bende orayı tercih edeyim 😌
Deleted5544 ilknur25_ çok memnun kaldım gerçekten aşırı pozitif bir insan ve çok açıklayıcı konuşuyor. çoğu doktor kendi bakıp rapor veriyomus sadece. bize kirpiklerini bile gösterdi. eşimide sandalye çekip yanına oturttu ☺️
ilknur25_ Deleted5544 kaçıncı hafta da gittiniz tam olarak. 19.haftamdaym kendi doktorum zamanı gelmiş dedi ama biraz daha geç mi gitmek gerekir