NzlcnSrhn Merhaba arkadaşlar mide bulantımdan dolayı doktorum prilam dr kullanmamı önerdi çalıştığım için baya zorluyordu mide bulantıları ama hap baya rahatlattı.. kullananınız var mı yada yan etkisini okuyan duyan varmı?
Ponciginannesi_ NzlcnSrhn bildiğim kadarıyla içinde vitamin bile var canım. Bende onun sayesinde rahatladım ama zır bıraktım
Deletedmom270 NzlcnSrhn ben kullandim bulantima iyi gelmişti tek yan etkisi bende uyku sorunu oldu ondan yatmadan once 1 tane icip yatip uyuyordum gun icinde asiri bulantim olmadigi surece 2.hapi almiyordum uyku yapıyor çünkü
Basakasaf NzlcnSrhn BM’de kullandım kullanıyorum canım 38 haftalığım sabah aç 1 tane alıyorum yetiyor 🙏
NzlcnSrhn Ponciginannesi_ aynen baya rahatlatınca insan bırakıp o bulantıyı yaşıcağından korkuyo sanırım☺️
NzlcnSrhn Deletedmom270 anladım canım bnde geceleri 2 taneyle başladım o yetiyo bana rahatlattı.. internettende okudum şimdi forumdada baktm baya kullanan var sanırım bebege zararı olsa doktorlar önermezdi☺️ Amann ilk hamileliğimm olunca herşeyden nem kapmaya başladm😀
Pdrcianne İlk 4 ayımda kurtarıcımdı hiç bir yan etkisinide görmedim ben geceleri uyumadan alıyordum sabah almıyodum yetiyodu bana
Dlkdlk A kategorisinde bi ilac yani gebelikte kullanıma cok cok uygun:) bende kullandım 11. Haftamdayım şuan bulantı haricinde reflüm var 😢gaviscona geçiş yaptım o yüzden
kubracetin Bende kullanıyorum fakat çok çok faydalı diyemem bulantı devam ediyor önceki kadar olmasada ara ara istifra da oluyor.
Ummugulsum_44 NzlcnSrhn çok iyi bi ilaç 16-17. Haftaya kadar kullandım bırakmıştım şuan geri başladım çok iyi geldi bana bırakmak yaramadı sanki bulantılarım geçmişti bırakınca ama şuan hafif hafif oluyor beni zorluyor iştahımı bile açtı o ilaç tekrar başladım
Mucizemleben NzlcnSrhn ben 3 ay kullandim gunde 4 defa icebilecegimi soyledi dr bitek o sakinlestiriyordu kusmami tamamen gecirmedi ama azaltip yemek yememe firsat veriyordu hic yan etkisini gormedim
Balance Bnde kullaniyorum zaten hamileler icin olan bi ilac hicbir yan etkisi yok uyku yapiyormus ama bna yapmadi ama bn tam anlamiyla super diyemem bulantilarimi hafifletti gecirmedi yani
ebru-kc11 NzlcnSrhn beni de rahatlatan tek ilaçtı. Gebeler için olduğunu biliyorum ben bir sakıncası yok sanırım. Ben 4 ay kullandım. Bir yan etkisi olmadı
Tgbakml Ben de yeni başladım doktorum önerdi hafif uyku bastırması dışında bulantılarıma ve iştahsızlığıma iyi geldi en azından bir şey yiyebiliyorum :)
tugce0606 NzlcnSrhn eşimin arkadaşı doktor yazdı banada ben iki defa içtim baktim fayda etmedi devam etmedim canım ne güzel sende ise yaradysa