Deletedmom386 Kullananlar var mı arkadaşlar. Ben 12haftalığım daha içemeyecem pzartesi dr gidecem o söyler zaten ama merak ettiğim şey daha yeni öğrendim çok ağır bir ilaçmış 🙄
[silindi] Deletedmom386 evet bana da ilk sağlık ocağındaki doktor vermişti 3 4 gün kullanıp kadın doğuma gitmiştim ilk haftalarımdı doktor bana hasta olduğunda en yüksek antibiyotiğimi içmeye başlıyosun bunu sakın kullanma demişti. Umarım seni ve bebişini etkilememiştir 🙏🏻
Mervenur_kcbs Bende kullanıyorum doktorum yarım kullanmamı söyledi ağır ilaç demedide mg fazla yarısını alsan yeterli zaten dedi
Deletedmom386 Mervenur_kcbs Ben tam içtim. Sende değiştir ilacını kimse önermedi. Benim doktorumda ilçedeki en iyi doktordur. Çokta eski bir doktor nasıl verdi anlamadım
Mrvaklynr Deletedmom386 canım herkese folbiol veriyorlar korkmanı gerektirecek bir durum yok bence arkadaşım nerdeyse hamile kalmadan dört ay önce folbiola başladı sonra hamile kaldı yine devam etti bebeğini de doğurdu sapasağlam
Deletedmom386 Mrvaklynr canım ne bileyim çpk yüksek doz içeriyormuş baya herkes ağır bir ilaç yazınca ikilemde kaldım. Zaten 12haftalığım dahada kullanmıcam