kardelen_07 Kızlar sizde durumlar nasil. Ben hala bekliyorum. Gectigimiz pazartesi cati muayenesi yapti doktorum. 1 parmak aciklik var dedi. Bu pazartesi cantani topla gel durumun belli olmaz dedi. Asagi baskilardan baska pek bi belirtim yok arada kisa sureli hafif sancilar var. Ilk dogumum sezeryan oldu. Dogum aninda bebegimin kalp atislari yavasladigi icin acil sezeryana alindim. Kizim suan 2 yasini 3ay gecti. Normal istedigimi soyledim bu kez doktorum farkli. Deneriz sem istiyosan dedi. Devlete gidiyorum. Cok sabirsizlanmaya basladim. Sizler ne durumdasiniz. 37+1 de 3227gr 52 cmdi
Arzu0101 kardelen_07 38+2 beklemedeyiz canım geçen hafta çatı muayenesi oldum 1 parmak dedi banada dün kontrolüm vardı nst de en fazla %30 sancı çıktı 3130 Gr kızım bakalım ne zaman ve kaç kilo doğacak 🤗🥰
Bahar33 kardelen_07 37+0 ben de,nst de henüz sancılarım çıkmıyor,çatı muayenesi de doktorum sancılarım başlayınca yapacağını söyledi,bekliyorum,genital bölgemdeki kemikler çok ağrıyor sadece 🤦♀️🤦♀️
Cigdem0707 kardelen_07 Canım günümüz birebir aynı.Ben de 37+1de gittim kızım 3380gr 51cmdi.Bi hafta önden gidiyor en başından beri.Benim ilk doğumum olacak inşallah.Normal istiyorum ama çatı muayenesine bu pazartesi gireceğim duruma göre bakarız dedi.Benim de belim de ara ara ağrı oluyor.Vajinam böyle yanıyor gibi.Baski var.Sürekli tuvaletteyim.Ama doktor normal olduğunu söyledi. PAZartesi içi heyecanlıyım çünkü doğum şeklim belli olacak
Nedime kardelen_07 bizde 38+3 bizde beklemedeyiz gecen hafta kilosu 3.500 du 27 sinde kontrolum var bakalim ne dicek bu sefer cati muayeside olacak 3. Cocugum ama cok heyecanliyim
kardelen_07 Arzu0101 saglikla gelsin😊😊, ben bir an once sancilansam diyorum cok asagi indi artik karnim
Aysegnl51 Arzu0101 %30 olan her nst de mi çıkıyor.bende %45 yazan bı yer var o mu acaba? Bı de açıklığıniz varmış ya bana baktı yok dedi niye onla alakalı degil mi ağrın ve sancın var dedi
Jasminixx kardelen_07 acele etmeyin bence içerde geçireceği bir gün bile onun için çok önemli ne zaman istiyosa o zaman gelir ☺️ Benim kızım 40+2 de geldi bundada öyle gibi duruyo o yüzden beklentiye erken girmedim 37+5 im şu anda
kardelen_07 Bahar33 aynen benimde oyle sanki iki bacagimin arasina demir koymuslar oyle kapatamiyorum. Benim hafif sancilar var ama his az. En fazla 60 gordu nst
Arzu0101 Aysegnl51 üst taraf bebeğin kalp atışı alt tarafta senin sancinin olduğu yer canım geçen hafta da 40 çıkmıştı ama bişey yok... Bu hafta bakmadılar açıklığa sancin olursa bakarız dediler
kardelen_07 Cigdem0707 bende sabirsizlikla pazartesiyi bekliyorum. Tekrar muayene edecek ve o zaman ya kal diyecek ya da baska bisey umarim acilmam ilerlemistir
Cigdem0707 kardelen_07 umarım ilerlemistir. Acilmaniz olduğunu hissettiniz mi hic uani doktor söylemeden once acaba bende de var midir? Nstde en fazla 30 gordum gerci😂
kardelen_07 Cigdem0707 hissetmedim desem yalan olur. Sanki icerden biri elini ayagini sokuyo gibi hissediyodum. Tahmin ediyodum. Demekki rahim agzinin incelip acilmasindan dolayiymis. O histen 2 gun sonra kontrolde dedi doktor
kardelen_07 Nedime demekki heyecan hep ayni kacinci olursa olsun. Umarim guzel haberler alirsiniz. Masallah ilerlemesi de guzel
example Nedime canım 2 kez normal doğum yapmışsın demekki çatın müsait 🙄 neden bir daha yapacaklarki?
Seymaaaaaaaa 37+1 im. en som 36 haftalik gitmistm. kilosu 2850 idi. afedersinuz camasirim cok islaniyo vee yesil akimti vaar hafif mide bulantimda hakim doktorum normal asagi baski yaotigi icin dedi. bakalim 13 mart dogum olabilir. bu ikimci hamilelilihim. kizim 39+5 te dogmustu. henuz 20 günüm var. ama bel agrim vee sancilarim ufaktaan kendini gosteriyoo. gunluk 2 adet hurma yemegi unutmayin vee bol bol yuruyuzz yapinm
kardelen_07 Seymaaaaaaaa bol yuruyusten baska bisey iyi gelmiyor sanirim bana. Cunku yuruyusten sonra kendimde ilerleme hissediyorum ama yeme icme de hic bir etki yok istersem 1 kasa hurma olsun etki etmiyor pek. Akıntı herkeste farkli oluyor sanirim. Benim normalde de akintilarim arada beyaz olur
kardelen_07 Nedime 37+2 de aksam tam yatacakken kanli akintim geldi zaten aksam baski ve sancilarim vardi. Apartopar gece cantami hazirladim bu gece gidecem sanirim diye. 4 gun gecti hic biaey yok hersey o aksammis 😁
kardelen_07 Jasminixx haklisiniz icerde bir gun bir gundur. Benim ilki sezeryan bunu normal istiyorum o yuzden istemsiz sabirsizlaniyorum hakkimizda hayirlisi olsun😊😊
Nedime kardelen_07 hmm ben iki hamileligimdede evde ne sanci ne su ne vir nisan hic birsey olmadan hastaneye kontrole gitmem ile birlikte yatis yapildi hic birsey anlamadim ilki cok hafif sanci vardi da oyle gittim ama ikinci hamileligmde 3 santim acilmam varmis ama benim sancim falan yok ki ben o halde gecelik almaya gitmistim dedim hazir hastanenin yakinlarindayiz ni muayene olayim dedik oylelikle yani sanci falan son dogum sirasinda biraz cektim birazda korkum bundan yana evde yakalamasin beni 😊
Cigdem0707 Jasminixx sen bana öyle hissediyorsun ay canım inşallah ağzın bal olsun.Tabi hakkımızda hayırlısı yaaa😘😘Kilosu inşallah çok artmamistr zora girsin istemiyorum