denizimsi18 Arkadaşlar bana 14 hafta 5. Günümde %99.9 kız dediler bi kaç ürün almak istedim acaba cinsiyet değişir mi ? Bu haftalarda cinsiyet değişen oldu mu bilgilendirirmisibiz güzel anneler beni🧿🥰😍
58_edaygmr_58 denizimsi18 bence bir kaç hafta daha bekle bazen yanılma oluyor bana da erkeğe benziyor dedi 17 de kesin kız dedi beklemede fayda var 😊
58_edaygmr_58 denizimsi18 madem almak istiyorsun hem erkeğe hem kıza uygun renkte olan kıyafet al İnsan çok hevesleniyor ben Hamile kaldığımı öğrenince almak istedim ama cinsiyet belli olmadığı için alamadım
Beyzaharun denizimsi18 cnm bence 20 yi bekle değişebiliyor 😊 bir sonraki kontrolünden snra başlarsin alışverişe sen kenara bolbol para birikimi yap 😂 sonra gönlünce alırsın zaten
hunilimom denizimsi18 detayliya kadar bekle derim ne olur ne olmaz ben 17 de öğrendim hiç değişmedi ama.illa almak istiyorum dersen daha ikisine uygun şeyler alabilirsin zibini emziği felan
denizimsi18 58_edaygmr_58 ne güzel bi fikir canım benimmm öyle yapayım sarı renk beyaz renk falan alayım dediğin için çok saoll😇😍🥰🙃🙃