Evet hanımlar anca yazabildim 42+0 ile Doğum yaptım sonunda şükür kavuşturana kuzuma kavuştum
öncelikle hamileliğim ilk 4 ay TL’n çok zor geçti sonra son iki ay da agrilrimdan duramadım mide boyun bel vs son ay ise sürekli sancım vardı her seferinde doktorum almak istiyordu hastaneye iki güne hır gidiyordum resmen açılma yok diye gidemiyordum en son bi Cuma günü hiç durmadım ama yatırdılar beni açılmak olur dediler ama olmadı Cumartesi öğlen çıktım aksm eşime cay dokucem BM sanıyorum ki cisim geldi tam böyle gidiyorum asagiga doğru su iniverdi ağlıyorum ama BM hala şüphelenmiyorum suyum geldi diye ve kdnime kızıyorum kocaman kadın oldun bi saniyelik yere gdiyon tututamdn diye ama bi gittim bu cis olmadığını anlamak elim ayağım titriyor eşime bağırıyorum bi gel diye oda endişe etti ilk sonra sakinleştirdi vın hdi gidelim dedi ve o an agrim olmayınca gdesum gelmedi hastaneye sabaha kadar bekledim
gce az agrim vardı sabah kalktık kahvaltımı yaptım süslend puslndim çantamı aldım hazırlıklı bi şekilde hastaneye gittim yatışım yapıldı ama agri var açılma yok bugün öyle bekledim KB’si agrim hem çok ümde sürekli olduğu içim bana diyorlar ki binilo saate açılman olur ama olmadı Pazar gününe ayakta girdim fakat suyum geldiği için vın Doğum haneye aldılar suni sancıya bağladılar fakat ben morarmaya baslamisim gözlerim şaşı haline gelmiş hemen suni sancıyı Cektilr ve suyum bittiği icin boş serum bağladılar daha sonra Tekrar suni sancıya tekrar bağladılar ve ben Pazar gunu iki tane suni sancı yedim ama KB’sinden geçmiştim bi taraftan suyum bitiyor bebeğime bisey olcak diye ağlıyorum yalvarıyorum sezeryana alın diye bi taraftan da agrim yüzünden bağırıyorum tek söyledikleri şey doktor kontrolü altındasın bisey olamaz biz ona uyuyoruz diye o gün yine uyumadım Pazartesi sabah ezanlarına yakın tekrar suniye bağladılar beni 3.torba idi ve ondan hariç altyan ip gibi. Bisey taktilra düştükçe tekrar tktilr4 tanede ondan tkiyorlraa gram açılma yok moral olsn diye biri dgilyor 2 cm diye söylüyor biri 3 diyor doktor geliyor bakıyor 5 diyor ama yok en son 10 gibi doktor tekrar geldi allah rızası icin alın beni acıdan geçtim
bebegime susuzluktan bisey olcak dedim ki suyuma baktılar azaldığını söylediler bi gün öyle bekletmişlerdi neyse doktor dedi ki 10/40 a kdar gelişme olmasaa beni çağırın dedi saat 10:30 10:35 gibi tekrar kontrol ettiler ebe dedi ki süper 9 cm açılma var duyan biraz DHA sancı geldikçe ikim biliyoruz kaç gündür yoruldun ama en güçlü olacağın an bu an bebeğini düşün dediler sancım geldikçe ikindim ve dayanmadım altıma elimi attım yemin ederim bebeğimin basını hissettim bileğiniz kafa idi ebeye bağırdım dedim ki bisey var oda dedi o bebeğinin bası hani canm diye diye beş 10 dk gibi bi süre içinde galiba Doğum yaptım 33 yada 34 gibi bi dikişim oldu iç dış olarak ve bebeğimin her bölümünü çıkışını hissettim bası omuz ve popusu direk bi bebek konulan yere aldılar annem demişim ve ve ağlamaya devam etmişim nara bi iki dk KB’sinden geçmişim galiba hemşire yuzmu tokatlıyordu uç gunyorgunluktan uykusuzluktan bayılmışım ve tekrar gözümü açtım dedim ki neden göğsüme vermediniz nefes almıyordu müdehale ettik dedi ler giydirdiler göğsüme koydular yavrumda yorulmuş uyudu oda dikişlerimi önle atarken hissediyorum ama yavrumu sevmekten umrumda bile takmadım DHA sonra normal odaya aldılar misil misil uyuyordu miniğim ancak bnm kanamam çok oldu gu icin Faslı’dan bi gün daha kldim hastanede 5 günlük maceramın sonunda o hastaneden mutluluktan Ağlayarak çıktım ve şükür ede ede geldim evime 25 günlük olduk hala dikişlerimde gelişme yok dökülmedi kimi zaten patlamıştı dikişlerim ama herseye inajik
hersye değiyor o ufacık eller minicik beden icin 🙏❤️
helal edin uzun oldu zor bi Doğum
oldu ama sonu öyle güzeldi ki o yasdigim acıların hepsi geçti o an herseye değdi de tabii ki 🥰🥰ve eklemek Grekirse BM zor Doğum yaptım diye herkes zor olacak diye bisey yok normal dgum olarak kolay olan da var
tkrar helal edin hakkınızı bnde yasdgimo ne zaman yaZarim siye hayal ederken o hayal gerçek oldu 😍💕❤️❤️