tubaszn Bu 12. Haftada cinsiyet öğrenenler nasıl öğreniyor :) biz neden öğrenemiyoruz , özele gidiyorum 14. Haftadayım öğrenemedim :)
inancin_annesi tubaszn bende 13te öğrendim doktora sordum hocam bellimi diye bakalm dedi benim sormamla aklına geldi yani 😂 oğlum olacakmış. Erkekler erken belli oluyormuş hemen gösteriyormus kızlarda biraz zormus.
elifagace tubaszn bize 9 + 4 de söyledi bacak arası dolu görüyorum diye sonra 10 +4 de erkeğe benziyo dedi 11 de erkek dedi 12.haftada İkili testteki ultrasonda bakan başka doktor da erkeğe benzetti 14 haftadayım her gittiğimde erkek diyo kızımı 17ye kadar söylememişti bunda erkenden söyledi bebekten bebeğe değişiyo demekki
Bsrasln tubaszn 10. Haftada erkek dedi doktorumuz bugün kontrolümüz vardı 14+3üz kesin erkek dedi özelde söyler aslında canım
Zyktnp Haftada ıkılı tarama testinde yüzdelik olarak banada söylendi (%80 kız) 1 ay sonra muayeneye gittiğimde erkek dediler.göremiyorsan ilk etaptada söyleme,bizde alışveriş yapmış bulunduk oğluma bi dönem pembeler giydiricem artık 🤪🙄🤱
Bsrlmnemr tubaszn 10+4 haftalığım bugün kontrolde doktorum söyledi erkek dedi. 12. Haftada kesinleştiririz dedi.. Ama gerçekten çok iyi bir hekime gidiyorum yıllardır artık baka baka çözmüş 😁 kemik yapısından falan anlıyorlar 12. Haftadan önce