Öncelikle merhaba kızlar uzun yazacağım şimdiden kusura bakmayın. Tecrübe edindim test ettim ve öyle sizinle paylaşmak istedim. 2 bucuk yıldır evliyim 1 kimyasal gebelik yasadım. Kasım ayında hormon tahlili yaptırdım ve fsh lh prolaktin sıkıntım çıktı hepsininde değeri yüksekti gebe kalmam için bu hormon değerlerinin 10 un altında olması gerektiğini söyledi doktor. Tabii bundan önce ben araştırmalara baslamıstım. Daha sonra hayıt suyu aldım düzenli kullandım onun dışında hergün 1 tane Inofolic combi hapı içtim ertesi ay doktora gittim ve inanılmaz derece de değerlerim düştü çok şükür hepsi de 10 un altına indi umudunuzu kaybetmeyin doktor bana normal yolla gebe kalmayacağımı söylemişti amh değerim de 0.800 dü.Hayıt suyunu ve Inofolic combiyi kullandığım ay hiç ummadığım anda adetime 5 gün varken kahverengi leke geldi ve test yaptım silik çizgi çıktı ertesi günü sağlık ocagına gittim hcg değeri 30 çıktı gebe oldugumu söylediler. Sevinçten ağladım ama mutluluğum sadece 1 hafta sürdü diğer hafta değerim düşerek sıfırlandı sancılı ve çok kanamam olarak düşük yaptım belki umut olabilirim diye yazdım bu konu hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz 🌷🌷