Kbrkbk Adetime 8 gün var ve bugün kemiklerim, başım ve boğazım ağrıyor mide bulantı da var az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum böyle olan var mı sizce hamilemym🤔
ezki Kbrkbk kan testin cikti mi canim benim de 8 gun kaldi gogus hassasiyeti ve kasik, bel agrisi yasiyorum belki yumurtlamanin etkisi adete kadar suruyodur bilmiyorum ama merak ettim sonucunu
ezki Kbrkbk oyle düşünme rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur inşallah sağlıkla gelsin canım üzme kendini
Kbrkbk Yani eksik dilek dilemek istemiyorum ama bazen diyorum Bi hamile kalayım ağrı sızı önemli değil 1 yıl 5 ay oldu evlenelim hala olmuyor pko dan dolayı 😔
Gmzsertkaya Kbrkbk Umudunu kaybetme bende 10 ay istedim adetime 1 hafta kala üşüttüğüm için doktora gittim tesadüfen kanda öğrendim bebeğimi şimdi 8 haftalık 🤰🏻
AyaYlmazYldrm Kbrkbk olur canim allahin belirledigi vakit zaman var tip ck ileride mutlaka bir evladin olacaktir canini skma umutsuuzluga kapilma
Elif04 Kbrkbk canım pko dan dolayı doktora gittin mi diyorlar mı olur sıkma canını benımde vardı ben soğan suyu falan içtim yani kim ne diyordu ben onu yapıyordum sonra kontrole gittim büyüdüğünü söyledi doktor yeni doktor araştırdım gittim doğum kontrol hapı kullandım kontrol e gittim geçtiğini söyledi ve 2 ay sonra hamile kaldım. Şuan 25+2 haftalığım sana tavsiyem iyi doktor araştır git ve ben de evlilik yıl dönümüm de hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah umudunu hiç kaybetme
Kbrkbk Gmzsertkaya inşallah olur çok istiyorum hayırlısı olsun ama ne bilim her ay Bi umuda girmek yoruyor insanı
Gmzsertkaya Kbrkbk çok iyi anlıyorum seni bende öyle düşünüyordum Ama strese girme oldu mu olacak mı diye akışına bırak herşeyi güzel haberler alırsın inşallah 🤲
Kbrkbk Gmzsertkaya bırakamıyorum tam diyorum düşünmicem adet tarihim yaklaşınca aklıma geliyor deli olcam