Ayse0007 12 haftada bebişim ikili test için yer değiştirmediği için alttan muayene oldum ve net kız demisti😍
Balimkiz Nursen977 11.haftada ikili ultrasonda söyledi doktorum haftaya doğumum var değişmedi cinsiyet
Asiyenur_46 Nursen977 benim nazlı.kuzum.15.haftada uyuduğu için doktorum kiza çok benzettim dedi 17.haftada ise kız dedi 💗🥰
Tazeanne0134 Nursen977 16+6'da cinsiyet tahminî yapıldı 22+6da da cinsiyetini öğrendik 39+5'de doğum yaptım şimdi de 1,5 aylık olduk şükür
poyrazsmom_ 14+5 te muayenem vardı doktora sordum göstermiyor dedi 16+4 te erkek olduğunu söyledi şuan 27 haftalığım ve devlet hastanesine gidiyorum belki gördüyse bile 16dan önce söylemedi diye de düşünmüştüm o zaman devlet hastanelerinin tutumundan dolayı☺️
Esma5217 Özel klinikte 12. Haftada %80 cinsiyeti söylediler ve doğru çıktı. Ama devlet hastanesinde 16. Haftadan önce söylemiyorlar.
Babykitteniscomin Nursen977 15-16 haftada yaptı diye hatırlıyorum, ikili testteki doktorda söylemişti
Ask_H Nursen977 11+5 de kız dedi doktorumuz en son 26 haftalıkken gittik kontrole kızdı değişmedi yani şimdi 30 haftalığız kızımız olacak kısmetse 🥰
turkan_26 Nursen977 Ben 10+6 günlükken gittim ama ultrasonda 11+2 yazıyordu doktorum o zaman tahminim var dedi çünkü ayaklarını kaldırmıştı çocuğun şekline göre tahmin yapma şansları oluyor bazı bebekler ayaklarını kapattığı için tahmin yürütemiyor doktorlar 😊 gitmeden önce çikolata yeyin ve de idrara sıkışık gidin bana biri öyle demişti 😂 denedim hareket de etti gösterdi de 😂😂