pink01 ballı limonlu ılık su içiyorum portakal yiyorum ıhlamur felan yasakmış bana ne yapıp atlatabilirim hiç bilmiyorum burnum tıkanıyor birde burun spreyinin bi sakıncası oluyor mu
minnakfasulyecim pink01 Nane limon da içebilirsin canım ben nane limon, portakal mandalina ve kivi çok yedim. Bide salep iç gribe büyük etkisi varmış haberlerde görmüştüm. İnşallah biran önce iyileşirsin kuzum zor valla hamilelikte. Ve parol içebilirsin ağrın olursa
Mrs40 pink01 ben ballı limonlu ılık su ıle atlattım günde üç kez iç birde eski bi usül ama iyi gelmişti halka şeklinde soğan doğra ayağının altına koy streçle kalın çorap giy gece yatarken yap cık rahatlatıyor
Demet2 pink01 kesinlikle günde bir fincan ıhlamur bir fincanı geçmesin içine bir meşe boyutu zencefil at diğer gün nane limon yap bigün birini bigün diğerinden yap iç ben grip oldum çok zor atlattım burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyodum geceleri balkona çıkıyordum nefes almak için...... gebeler için antibiyotik var ama inat ettim antibiyotik içmedim gribin geçicek yerine öksürük alıcak ğöğsünde nevar ne yok bu içtiğin doğal içeriklerle balgam atıcaksın sonrası rahat😊
turkan_26 pink01 canım ben hiç birşey kullanmadan atlattım benim nezlem çok kötü gözlerimde nezle oluyor boğazım da ağırır kulağıma kadar etkisi olur normal zamanda hastaneye gitmeden iyleşmezdim ben sadece senin yaptığın gibi ballı limonlu su ve bol c vitamini ekşi şeyler tüketim çok şükür atlatım doktorum sadece parol kullanabilirsin dedi inan direndim içmedim ve 4 günün sonunda biraz toparlandım 1 haftaya da düzeldim hep dinlendim inşallah biraz önce iyi olursun allah şifa versin çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻
BusraDevlet83 pink01 Burun spreyi kullanmayın. Ama okaliptüslü okyanus suyu kullanabilirsiniz. Içeriyi temizliyor. Nane limon kaynatın klorsuz su ile, onu için. Kendinizi sıcak tutun. Geçmiş olsun.