Gizemdiyarilaslan Buse62 35+6 haftalığız canım şuan nefesi bile zor alıyorum sağ kaburgamı kıtır kıtır kırıyor böyle bişey yok ya
Buse62 Gizemdiyarilaslan erken diymi aşagı inmesi için bende gece öyle oluyorum hep uykum bölünüyor sırt agrım oluyor. Allah saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sabırla gelmelerini bekliyoruz
Gizemdiyarilaslan Elifdmrylmz al benden o kadar geçen gece nasıl fırladım yerimden ya kalkmaya çalıştım kalktım yan yan yürüdüm resmen daha erken
Elifdmrylmz Gizemdiyarilaslan yavrularımıza kavuşmamiz yaklastikca agirlasiyoruz ondan bu agrilar sizilar Rabbim büyük ama o psikolojiden çıkalım bence 🤗 en dogru zamani Allah bilir erken yada gec sağlık la gelsin miniklerimiz 🙏🏻
Tuba_ Gizemdiyarilaslan 36 haftalık hamileyim benimde bel ağrım var bazen adet ağrısı gibi ağrım oluyor bebeğim baya aşağıda erken doğumdan korkuyorum 🤷♀️ İnşallah 38 haftayı görürüm ayakta kalınca aşağıya baskı hissediyorum cıkıcakmış gibi nts de sancımda cıkmadı
Gizemdiyarilaslan Tuba_ vallahi aynısı ama karnım dik benim yürürken sanki içimden kovayla su çıkıcakmış gibi hissediyorum şuan da öyle kaburgamı deşiyor zaten nefesimi kesiyor ve adet agrısı gibi agrım var
Gizemdiyarilaslan Basakasaf yalancı sancılar olabilirmiş evet bebek yerleşiyor felan deniyor ama daha normal mi sezeryan mı o da belli değil rabbim hayırlısını versin bütün annelere yardım etsin
Tuba_ Gizemdiyarilaslan demekki yukarda oluncada kaburgadan rahatsız ediyor benim bebeğim aşağıda oldugu için yürümekte bile zorlanıyorum artık 38 haftayı görüp tam 38 de doğurmak istiyorum 😂😂😂 böyle siparişlede olmuyor tabı 😂😂
Gizemdiyarilaslan Tuba_ bebeğin olduğu yerleri keşfetmek zor midemin olduğu yere çıkıyor nefesim kesiliyor kaburgamı çıngırak sanıp oynuyor tuvaletim geldi mi tekme atıyor bastırıyor hadi git yap diye iyi değilmiş tutmak da yani bebek idrarla sıkışsbiliyormuş ben artık doğurmak istiyorum ama haftası var 😂
Gizemdiyarilaslan Buse62 ah ah canım sana nerelerimi anlatıyım bilmiyorum ki heryerim agrıyor uyutmuyor şu bi kaç gündür duştan kurtuldum diyim sana uyuyamıyordum şimdide sağ sol agrıyor işte geçmiyor bacak arası çatı kemiği agrısııı bayadır var o niye onuda bilmiyorum
duygusm Gizemdiyarilaslan Ben de 35. haftadayım. Doktorum hafif sancıların ve bazı ağrıların olabileceğini söyledi. Henüz yaşamadım ama çok rastlanılan bir durum. Eğer sizi çok rahatsız eden bir durum yoksa normaldir. Artık vücut doğuma hazırlandığı için yalancı sancılar da yaşayabilirsiniz.
Gizemdiyarilaslan duygusm öyleymiş canım ya evet hayırlısıyla gelsinler bu sancıları kim bilir kaç sene çekmicez çekelim ne varsa ne yapalım
Buse62 Gizemdiyarilaslan bebişlerimiz için herşeye katlanıyoruz çok şükür yine bu halimize de onlar saglıkla dogsunlar da hayırlısıyla Allah yardım ediyor herşekilde
aysundeper Gizemdiyarilaslan benim yalancı sancı sizinkinden erken başladı. Çatı ağrısı da öyle rahim ağzı da ağrıyor benim yürüdükçe. Ben 33 haftalığım ama bu ağrılar 30 ila 32.ci hafta arası başlamıştı. Doktoruma bugün sordum normal dedi sıkıntı etme dedi. Ama kanaman ve ya sancıların 5dk bir olursa bekleme hemen hastaneye gel dedi. Bende pek nefes alamıyorum akciğerin yetmiyor artık. Bebeğimin kafası aşağıda ki benim ki sürekli aşağıda olan bir bebekti (kafası dönmeden evvel) .. idrar kesemin tam üstünde. Poposu göğsünün altında eller ayaklar da sağ tarafına dönük yattığından karnımın sol tarafında. Karnımın sol tarafından tekme yumruk Allah ne verdiyse yiyorum 😂 o elleri ayakları hareket ettikçe elime geliyor küçücük yumru halinde 💕
Gizemdiyarilaslan Buse62 öyle canım Allah sağ Salim kurtarsın bizide hayırlsıyla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Brgl_18 Gizemdiyarilaslan bende Avusturya’da yaşıyorum 35+5 te bir kere nts ye bağladı 50 lerde sancı çıktı biraz bebek de hazırlamış kendini dedi randevu vermedi bana başka. Agrın suyun kanama felan olursa direk hastane dedi. Gününü beklerse günün gelmeden önce hastaneye git dedi bebeğim ultrasonda bebeğim 38+5 gözüküyordu herşey mükemmel dedi gönderdi. Randevu neden vermedi anlamadım hala.
Gizemdiyarilaslan Brgl_18 bende salı günü gidicem canım şeker çıkmıştı 15 günde bir çağırıyorlar gidiyorum çatı muayenesi oldun mu nasıl yapıyorlar acıdı mı yaptılarsa
Mebos Gizemdiyarilaslan aynen yaa azıcık bile lavabo ihtiyacım olduğunda inanılmaz derecede gelmiş gibi hissediyorum inşallah sağ salim gelsin miniklerimiz son zamanlar artık 🙈 sabredicez
Gizemdiyarilaslan Mebos evet ben diyorum şelale gibi işerim heralde bi gidiyorum iki damla şaka mı bu diyorum artık çok yoruyor son zamanlar olduğu içinde daha çok geliyor 😂
Gizemdiyarilaslan Elifdmrylmz amin canım hepimiz sağlıcakla huzurla alalım kucaklarımıza evimize bebeklerimizle girmeyi nasip etsin Allah inşallah
Feyzagkkkk Kasılma denen şeyin nasıl olduğunu anlayamadım ama benim de toplanma çok oluyor 35+3 üz. Normalmiş artık kontrolde baktı doktorum 2 gün önce . Ben ne tarafa yatarsam oğlum o tarafa gelip yatağa değen tarafıma vuruyor ne sanıyorsa 😃
Gizemdiyarilaslan Feyzagkkkk Benim hep böyleydi sağ tarafım pert resmen sola da dönsem oraya gitmiyor şekilden şekle girdim resmen biraz sagım rahat etsin diye Ama yok geçmiyor çok zor ya
Ocean Gizemdiyarilaslan ben şuan 36+1 haftalığım ve çok fazla alt tarafımda baskı var bebek kanala girmiş doktorum öyle söyledi
Gizemdiyarilaslan Ocean yani her an gelebilir bebeğin saglıcakla al canım kucağına darısı başıma bi an önce dogurmak istiyorum
Brgl_18 Gizemdiyarilaslan çatı muayenesi yapmıyorlar canım. Herşey normalse bebeğin geliş pozisyonu uygunsa bitti bunlar için sanırım çünkü ilk oğlumu burda doğum yapmıştım yine yapmamışlardı çatı muayenesi ne doktor ne hastanede.