NurseB masalsii valla ben kokusuz planı kullanıyorum değildir heralde ona kadar neler var hayatımızda zararlı ter mi kokalım napalım🙈😂
Nefise87 Minikkusum_ incia markasının roll-on u tavsiye ederim eczanelerde satılıyor ve tamamen doğal içerikli
Deletedmom124 Minikkusum_ yıllardır kullanıyorum canım çok memnunum kıyafetlere de çıkmıyor rool-oon ama deodarant ini hiç denemedim
Minikkusum_ Deletedmom124 roll on kullanmadım ben deodorantindan memnun kalmadım Hamilelikte de kullanmaya devam ediyormusunuz
Deletedmom124 Minikkusum_ evet kullanıyorum canım bir zararını görmedim kokusuna bayılıyorum ve kalıcı ter kokutmuyor kırmızı olan da güzel mor olan da başka deodorantlarda rahat edemiyorum
Deletedmom337 Minikkusum_ a 101 den aistim she nin pembe renkli deodorant i cok hafifti benimde basima agri mideme bulanti giriyor ama bu koku cok jafif hem 8 liraydi galiba
Sumeyye_g Minikkusum_ yves Roche ve deotak tavsiye ederim hamile olduğumu öğrendiğimden beri onları kullanıyorum
Sumeyye_g Minikkusum_ deotak bilmiyorum ben grafikten almıştım iki kere yves rochenin de kendi mağazası var
thaliasmom Minikkusum_ ben de temiz bir kokusu olan aliminyum içermeyen bir roll on kullanıyorum. Içeriği ve kokusu olmayan urun kullanabilirsin.
Zynpth Minikkusum_ yeşil marka tenis içerikli ürünlere sahip tüm ürünlerini kullanıyorum çok memnunum