Aysegulccc Merhaba bayanlar. karnım oldukça büyüdü 7 aylık olduk. Eğilip rahim temizliği yapmak da oldukça zor oluyor. Ne yapıyorsunuz siz, tüyleri almak için falan...
Zehra321 Aysegulccc bende 34 haftalığım sanırım ayna kullanmam gerekiyor artık çünkü hiç bi şekilde göremiyorum eğilmekten basım dönüyor artık
Deletedmom138 Aysegulccc daha şimdiden kolum uzanmıyor eşimden yardım alıyorum yoksa amazon ormanları gibi gezerim 🤦🏻♀️
Osgem2019 Aysegulccc kuaför başından beri 38 e gircem artık gidiyorum bugün doğumdan önce son olur beni idare etsin biraz 😄
Arzu0101 Aysegulccc 38+2 oldum canım kendim yapamıyorum maalesef o yüzden kuaföre gidiyorum ben 😏eğer korkun yada herhangi birşeyin yoksa sende o şekilde devam et rahatlık olur diyebilirim ☺️
Gul-21 Aynayı koyuyorum telefonunda ışığını açıyorum resmen canlı yayın yapıyorum yoksa göremiyorum 😂😂😂😂😂
aysenur4 Aysegulccc walla bende göremiyorum agdada yaptırmıyorum ikisenedir jiletle hallediyorum el yordamıyla hallediyorum canım çömelip kalkıp bi sekilde hallediyorum daha sonra banyodan cıktıgımda da aynadabakıyprum görmeden de cok güzel alabiliyormusum onu anladım
Hatice_mustafa Aysegulccc Ben 35+2 ve yapıyorum canım ayna ile ama karşıma ayna koyuyorum ve ancak öyle oluyor.
Harika90 El yordamıyla ciltle alıyorum 29+5olduk karnım kocaman kesinlikle görünmüyor çıkıncaya aynayla kontrol ediyorum 😂😂
taslan Aysegulccc esim alıyor benim bikini bölgemi ve bacaklarimin arkasini bacaklarimi komple ben kendim alıyorum hala 35+2yim kartus agda cok kolay oluyor
Fatma60_ Aysegulccc en temizi 2 ayda bir agdaya gidiyorum tüm vucut kuaföre 😂 canım cok tatlıdır dayanamam sandım ağlaya zırlya dayandım artık ole devam😂
_HB_ Aysegulccc bende 32 haftalığım yere oturup karşıma ayna alıp oyle temizliyorum. Ama baya zor oluyo, eşimden yardım almayada utanırım 🤓