Naime_mva Selam kızlar,15+2 gebeyim son 4 gündür tansiyon ağrısından kafam çatlıycak gibi,çok yükseliyor dayanamıyorum,böyle sorunu olan oldumu?doktora baş vuru yaptınızmı?ne yapmam lazım?elimde limonla geziyorum bütün gün😔😔
_zehra_ Naime_mva tabiki doktora gitmelisin tansiyon çok zararlı gebelikte. Tuzu azalt . Maden suyu içiyorsan bırak. Muz ,maydanoz, nâr ye bunlar düşürmeye yardımcı
Nururuk Naime_mva canım ihmal etme mutlaka doktora görün, hamilelikte hiç istenmeyen şeylerden biri tansyon yükseliği allah korusun
Yildizim Naime_mva Gebelikte tansiyon önemli bir sorun lütfen doktorunuzu bilgilendirin. İlaca bile başlayabilirsiniz. İleriki haftalarda yüksek tansiyon He eşik zehirlenmesine bile yok açıyor
Gizemciim Naime_mva tabii ki doktora git yüksek tansiyon iyi değil. Alfamet yazacaktır. yani haftan ilaç için uygun mu bilmem de hamilelikte bitek onu veriyoruz dedi doktor. ben de 30. haftamdan beri kullanıyorum doğuma kadar böyle 😞 geçmiş olsun
Sinem1- Bende vardı kuzum tansiyon takibi yazıldı sürekli su iç ve tuz sakın kullanma dedi doktor su çok yardımcı oluyormuş 😊
Naime_mva _zehra_ Doktor 2 liste ilaaç yazdı verdi,bilmem imun sistem çokmuş,bilmem mikrop az fazla çıkmış,bilmem uyku için,omega balık yağı filan kafami yiycem hiç birinide almadım😔
Naime_mva Nururuk O zaman arayıp doktorla danışayım,ben geçer dedim ama geçmiyo bir türlü uyuyamıyorum ağrıdan teşekkür ederim,Allah razı olsun🤲❤
Sevval Naime_mva tuzdan vazgeçmeniz şart bnde de var tansiyon ayrıca yüksek birde erken doğum riski çok yüksek onuda geçtim bebegin kalbi aniden durabilir dikkat edin ablamın 29 haftalık bebeği karnında öldü çok ama çok ciddi durum hafife almayın
Naime_mva Yildizim Tamam canım çok sağolun hepiniz,dikkata aldım aradım doktoru açmadı doğumda herhalde🤲
Naime_mva Sevval Allah korusun,sağ salim kucağınıza alın bebeyinizi🤲❤Çok dikkat edicem maden suyu her sabah içerim ilaç içiyom aç karına endakrinoloji hab için,dikkat edicem çok sağolun,Allah ablanıza sabr versin😔🤲