Nefesimmom 15+6 haftalıgım kızımı sallarken bebeğimın hareketini hissettim ikinci kez dünde hissetmiştim özlemişim vallla. 💙😊 bu arada bulantılarım çok şiddetli var mı benim gibi beslenemeyen aç gezen iştahsız anneler
Mororkide Nefesimmom bende aynı 15.6da hıssetmıstım suan19haftayız kıpır kıpır ıkı ekmekle doymuyodum su aralar acım ama canım ıstemıyo sımdı bıle acım ama canım ıstemıyo😭
meva_asil_moms Nefesimmom bende 15+5 im ben 14 haftalıkken hissetmeye başladım tabiri caizse balık gibi oradan oraya haraket ediyor ♥️Allah nasip ederse kızım olacak mide bulantılarım halen devam ediyor
SibelCengiz Nefesimmom Ah o aclik :) butun gun bisey yemiyorum icmiyorum desem yeri kusarim korkusuyla :) Cubuk kraker bi muz sabahlari zar zor su iki uc yudum oyle :) aksamlari yiyip iciyorum 15+3
Mororkide Nefesimmom yok ben o kadar degılım sabahları ıkı yumurta yerım mutlaka her aksam salata bı tabak yemek corba yada yerım asırı tursuya dustum bu ara ve bulgur yıyorum canım ıstemedıgı halde suanda yıyorum yemek mecbur ama sevdıgım yemek olursa 3tabak rahat yerım😂🤣😂
Mororkide Deletedmom137 gectı cok sükür 6/7hafta oluyo gecelı ara ara bulantı oluyo ama kusma olmuyo bu haftaya kadar asırı yıyodum bı oturusta ıkı ekmek gıbı bı haftadır yıyemıyorum ac olsamda canım ıstemıyo 19haftayıx bugun 6.5kılo almışım🤗🥰
Yaman 15 haftada bi kaç kere bnde hissettim kaydığını ama simdi hissetmiyorum 17+1 im oyle cok hissetmiyorum çok nadir damar atar gibi hissediyorum oda çok nadir
Nefesimmom SibelCengiz ya yok valla muz bile yesem bayram ederim o dereceyım suan mesela kahvaltı yapamadim attığım lokmayı çıkardım bekliyorum geçerse yicem
SibelCengiz Nefesimmom ben 4 aydir kahvaltiyi unuttum :) aclik umrumda degilde bebis nsl beslencek o kafamda ...