Selcen Pazartesi bebeğime kavuşucam inşallah çok bekledim bu günleri ama acayip endişeliyim hep o güne kadar bişey olucak korkusu var hemen pazartesi olsa
Semiha89 Selcen kaç haftalıksınız oh ne guzel ya pazartesi itibari ile hamilelik sona eriyor büyük bir basarı ile inşallah kolay dönem değil çunki
Ysmn077 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Normal bu hissettiklerin bende sağlıkçıyım 9 günüm kaldı herşeyi bilmeme rağmen çok korku başladı😊 ister istemez oluyor herkeste. sakin ol iyi düşün dua et🙏🙂
Selcen Ysmn077 sende mi sezeryan olucaksın ben bilmiyorum okuduklarımın dışında video izlemeye de cesaretim yok bakalım Allah hepimiz kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin canım
Ysmn077 Selcen aaminn🙏 Evet canım sezeryan olucam kim ne derse desin cesaretim yok normal doğuma🥺 normal doğuranların önünde saygı ile eğiliyorum😊 bizde 37+4 üz. İnşallah dayanırız. Nst de sancım çıktı. Bakalım🙂
Selcen Ysmn077 benimde cesaretim olmadığından kendime güvenemedim aynen normal doğuranlara benim da sayğım sonsuz Allah senin de yardımcın olsun hayırlısıyla kavuş inşallah