Gamzecam Kızlar bir önceki postuma belirtileri yazmıştım fakat gebelik testi yaptım çıkmadı reglime 12 gün var kan testi versem varsa gözükür mü benim gibi regliye 12 gün varken kan verip de sonuç alan oldumu
Gamzecam Gamzecam bir önceki postuma yazdıklarim bunlar ; ▪ Merhaba kızlar benimde bazı belirtilerim var ama emin olamıyorum regliye 12 gün var ben Bi haftadır koku hassasiyeti mide bulantısı baş ağrısı vucud sicaklamasi darlanma en çokta kasık ağrısı hiç geçmiyor mübarek maafetti beni uykudan uyanıyorum bazen ve sürekli idrara ckyorum canım birseyler istiyor tatlı olarak sürekli uyuma isteği gündüzleri akşama kadar uyuyorum akşamları 11de uyuyup 1de geri uyanıyorum saat 3 4 gibi tekrar uyuyorum ve geceleri daha çok ağrı yaşıyorum sigara içen birisiyim sigara kokusuna hiç dayanamıyorum yediklerimden keyif almıyorum yarın erken gebelik testi yapıcam sizce varsa çıkarmı yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim 🙏 😍
Sermec Gamzecam cıkmaz cnm en fazla 4 5 gun kala cıkma ihtimali var o da erken döllenme olduysa zaten yumurtlama daha yeni olmuştur cnm
Busracetin Gamzecam kesinlikle cok erken , kanda cikmazsa kendinizi bosuna uzmus olacaksiniz , bu beliritilerin hepsi yumurtlama doneminde de yasananbliyor , biraz daha sabretmelisiniz 🌸
DamlaNur29 Gamzecam canım zaten suan yumurtalama dönemindesin nasıl cıksın kanda 2 adetin ortası yumurtlama dönemi zaten en erken adet dönemi cıkar geç döllenme ise oda cıkmaz. Bebek olusur tutunur sonra hcg hormonu artmaya başlar 5 gün sonra bebek olustuktan sonra bekle biraz pisikoljik olabilir aynılarını bende yasıyodum vucut hamilelik istiyo diyolardı bana
Gamzecam DamlaNur29 psikolojik olması imkansız ben çocuk istemiyorum şuanda ameliyat olcam mayıs ayında normalde de eşimde sorun var diye korunmuyorduk bu belirtileri yaşıyorum diye nolur NolmaZ diye prezervatif aldırdım ameliyata kadar hamile kalmamam lazm diye
Hll3840mhmt Gamzecam imkansız gbi bişey bi ihtimal 3-4 kala belki .. hatta o da kanda çıkar normal testte çıkmıyor ben kanca öğrendim normal test negatif çıkmıştı
Dygggkcr Gamzecam bu saydığınız belirtiler genelde 6. Haftadan sonra başlar zaten çok çok erken ki adetinize 12 gün varsa henüz yumurtlama döneminizdesinizdir adetleriniz düzenliyse eğer
DamlaNur29 Gamzecam anladım canım zaten bu dediğin belirtiler 6 7de başlıyor ben tüp bebek koydrdum erken öğrendik o yüzden de 4 haftalıkkeb ama 6 7ye kdr cok rahattım sonra bi başladı bu belirtiler şuan bulantı ile baş ediyorum
Gamzecam Dygggkcr 32 ve 35 günde bir olurum yumurtlamam bitti ama hala aynı şeyleri yaşıyorum 5 mart regli günüm ve ben hiç yumurtlama zamanında bunları yaşamadım çok garip geliyor şuan bana
Sermina Gamzecam cok erken tabiki adetin gecsin oyle yap tuttuysa zaten cikacak bebek karnindan kacacak degil canim kendini uzme erken test yapipta bos yere
Gamzecam Sermina kendimi üzmedim negatif sonucu görünce ameliyat olabilcem diye düşündüm ama bu ağrı beni öldürecek ağrı çektikçe sinirlerim zıplıyor geriliyorum sürekli ve uyuyorum uyanıyorum hala yorgun halsiz bitkin Bi haldeyim ben hayatım boyunca bu kadar çok uyumadım 🤦♀️
Gamzecam DamlaNur29 Allah yardımcın olsun canım Rabbım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏 yinede bizim için dua eder misiniz eşimde sknti var Bi anonce düzelsin Rabbım bizede nasip etsin ameliyatta Olcak olsam eşimin skntisi geçsin diye dua eder misiniz lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş 🙏
DamlaNur29 Gamzecam inşallah rabbim sanada nasip eder canım bebek sahibi olmak içinmi ameliyet olucaksın benimde eşimde problem vardı tüp bebek yaptık
BusraDevlet83 Gamzecam Cok erken bakmak için. Reglinizden en az 4-5 gün geçmesi gerekiyor. Sabredin☺️
BeybininAnasi Gamzecam çok erken canım daha. Zor biliyorum ama en doğru sonuç gün geçtikten sonra alınıyor, beklemeni tavsiye ederim