Kircicegi-34 -Susam- ben bitanede ebebekten mama kasigi aldim canim gogusten gelen süt damla kadarda olsa kasikla verin diyorlar
Emos23 -Susam- Gaz yapmıyor olmasını önlüyor diye ben Dr. Browns aldım 250 ml cam boyu büyük ama ucu yeni doğana uygun ucu değiştirilebiliyor. Şimdilik bir tane yeter diye düşünüyorum mamaya gerek olursa su içmesi için bir tane daha alırım.
Vnsgb -Susam- chicco natural aldım ilk bebeğimde avent almıştım pek memnun kalmadım bunda chicco natural aldım bakalım 😇
Mayqueen_16 Ben de avent cam büyük ve küçüğünden aldım, bazen hastanede sütün gelmediğinde mama karıştırıyorlamıs ya da evde annene bırakıp çarşıya çıksan sağıp bırakman gerekecek 👍🏼 Jokerde indirimden bakabilirsin
Angel2 Sesem bende jokerin indirimden 2li momojonun250 ml olanindan aldim ikizlere hamileyim ilk cocugumda lazim olmamisti ama simdi olur diye aldim insallah iyidir ben baya indirimden aldim 14 tlye geldi 55 tlden ☺
Sesem Fatma9494 bütün biberon ve yorumları okudum bebeğim kabul etmedi yok akıtma yaptı işte memnun kalmadık gibi gibi mamajoo da çok nadir denk geldim.
Gizemciim -Susam- ben de +0 cam biberon philips avent aldım. bir tane de yine avent antikolik aldım. eşim de ben de gazlı bebeklermişiz 🤷♀️ korkumdan 😁